2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من حامله شدم شوهرم گفت بدون هماهنگی من بچه دار شدی زندگیمو راحت دستت بگیری؟ مادرت یادت داده؟ فردا صب ...

سیاستت رو دوس دارم.

طبیعی است که آغازها زیبا باشند:زیرا منطقی نیست کسی نزدت بیاید و بگوید: سلام،من آدم پستی هستم...!

چه قدر عوضی .. میخواستی بگی از سر کوچه که نیاوردمش دسته گل خودته..

بره گمشه نه لیاقت منو داره نه اون بچه بی گناه که رفت 

هر شب خواب بچمو میبینم الهی فقط درد بی درمون بگیره تاوان بده

پارسال ای وی اف کردم منفی شد الانم انتقال دادم نمیدونم نتیجه چیه هر روزتهدیدم میکنه نشه طلاقت میدم

نتیجه هم منفی شدش جداشویکنفری ازپس خودت برمیای بچه بیادش شرایط فرق میکنه ؟حیوون حیوونه دیگه

پارسال ای وی اف کردم منفی شد الانم انتقال دادم نمیدونم نتیجه چیه هر روزتهدیدم میکنه نشه طلاقت میدم

این بچه دارم بشه همون وحشیه 

فکر نکن آدم میشه

هیچ مردی بهتر نشده بدترم شده

آدم از اینجور آدما بچه نداشته باشه بهتره 

فردا هم میخواد بگه نذار بچه سروصدا کنه گریه کنه چفد پول پوشک و شیرخشک میدم چقد باید خرجش کنم.....

خیلی حس درماندگی میکنم

همین دیگه عقل نداری

یه دختری هست تو فامیل عاشق شوهرو پسرش اما یطوری رفتار میکنه شوهرش فک میکنه با کوچکترین بی احترامی این ولش میکنه همیشه به خودش میرسه و میگه من ازت جدا بشم بهترین پسرا میان خواستگاریم

من حامله شدم شوهرم گفت بدون هماهنگی من بچه دار شدی زندگیمو راحت دستت بگیری؟ مادرت یادت داده؟ فردا صب ...

درسته یکم تاکسیک بود

ولییییی خیلی گنگت بالاس خوشمممم اومد😂🤍

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

من یکی از لوله هام چسبندگی داره و پیسیوم اونم واریکوسل داره ولی میگه فقط تو مشکل داری من چیزیم نیس

عزیزم دوست دارم شوهرتوفحش بدم.

من غلظت خون دادن تنبلی تخمدان دارم چسبندگی هم دارم پارسال باردارشدم سقط شدش الانم باردارم ۵ماهه