2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا ما چهل پنج و دوبلکس خدا رو هزار مرتبه شکر.کلی سختی کشیدیم .زمین خالی یه هفته ای اتاق درست کردن و ساکن شدیم.بدون آب و برق و...کلی دوندگی و بنایی.بعد سی سال زندگی گفتم اتاقم.آقامون قیامت بپا کرد...

من کامنتتون رو متوجه نشدم.

میگم داخل زمین چهل و پنج متری ساکن شدیم و کم کم تغیر دادیم.چهار ده سال بنایی.کل کارای شهرداری و گرفتن امتیاز ها خودم رفتم انجام دادم به سختی.حالا که تکمیل شده.گفنم اتاقم دعوا اساسی راه انداخت.که حق نداری بگی اتاقم.میگه مگه از خونه بابات آوردی خودم رفتم سر کار پول خودمه.

میگم داخل زمین چهل و پنج متری ساکن شدیم و کم کم تغیر دادیم.چهار ده سال بنایی.کل کارای شهرداری و گرفت ...

اوهوم.‌خیلی دوندگی داره،از این اداره ب اون اداره

همسرتون  قدر نشناسه

والا پول هم بدی این دوندگیا رو کسی جز خودت نمیره انجام بده،از بس سنگ جلو پا میندازن

اوهوم.‌خیلی دوندگی داره،از این اداره ب اون ادارههمسرتون قدر نشناسهوالا پول هم بدی این دوندگیا رو کس ...

بالای سی بار فقط سازمان آب رفتم.اون موقع ماشین نداشتم.دو قلو دو ساله تو کالسه.