2777
2789
پسرم ۱۱ سالشه ولی هروقت چیزی بخواد میخرم پول هم بخواد و بگه میخواد چیکار کنه بهش میدم هفتگی و ماهانه ...

من هفته ای ۱میلیون میدم به پسرم میشه ماهی ۴تومن باقی خرجش با خودمونه یه وقت زنگ میزنه می‌خوام کفش بگیرم می‌خوام فلان چیز و بخرم اینقدر بزن حسابم میزنم براش بعد دیروز سر یک حرف میگه شماها به من پول نمی‌دین .کمه بشینین فکر کنین ببینین من با ماهی ۴تومن چیکار کنم ...باشگاه میرم .که باشگاهش ماهی ۱۶۰۰میشه .امروز ی تومن زدم کارتش برش گردوند به نظرت کمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهی 6 بچه 11 ساله؟

کمه یا زیاد؟ 

همه هزینه هاشو خودش میده 

تغذیه.سروبس مدرسه و کلاس های اموزشیش .لوازم مدرسه و .... 

حساب که کردم از این ۶ تومن تقریبا ۵ تومنش میره اون یه تومنم پس انداز میکنه 

پیام های گردش حسابش به خط من میاد زیر نظر خودم خرج میشه 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
کمه یا زیاد؟ همه هزینه هاشو خودش میده تغذیه.سروبس مدرسه و کلاس های اموزشیش .لوازم مدرسه و .... حساب ...

اهان

ن ب نظرم خوبه

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

من هفته ای ۱تومن میزنم هرچی بخواد بخره هم بهش پول میدم میگه کمه

شما داری خریداشم انجام میدی یعنی اون ۱ تومن واسه خودشه خرجی نداره 

بازم زندگی ها باهم فرق میکنه وشما شناخت بهتری رو پسرت و شرابط موجود داری 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

من یه زنگ لقمه می‌زارم برای بچه هام برای زنگ دوم فقط خوراکی میخرن هفته ای 300به کارت شون میزنم ماهی میشه 1200هرکدوم میدیم پسرم خرج نمیکنه ولی دخترم رهاش کنم یک روزه همه رو خوراکی میخره 

این مبلغ فقط واسه خرج خوراکی شونه 

چیز دیگه بخوان خودم میخرم 

(ای همه در امان تو ما همه در امان تو)پندار نیک،کردار نیک،گفتار نیک،این آیین من است.💚🤍❤️

من هفته ای ۱میلیون میدم به پسرم میشه ماهی ۴تومن باقی خرجش با خودمونه یه وقت زنگ میزنه می‌خوام کفش بگ ...

ببین بنظرم یه کاری کن 

مثلا باشگاه که می‌ره خودتون برین شهریه بدین یا کفش میخواد بخرین و مطمئن شو که کفش خریده حتما یا کلاس می‌ره خودتون برین هزینشو بدین 

بعد با دعوا نه ها،ولی دوستانه بپرس بگو ما این ماه خودمون هزینه ی باشگاه و فلان خریدتو دادیم اون ۴ میلیون پول برای خوراکی و فست فود و حالا تاکسی و اینا بود توضیح بده که چیا خریدی باهاش 

چون خودم دارم میبینم واقعا گرونیه یه پیتزای کوچیک و معمولی می‌خورن ۲۰۰،۳۰۰ تومن می‌ره 

باز بستگی داره به آزادی بچه که چقدر آزاده،پسر من هر دوهفته یکبار می‌ره با داداشش و دوستاش سر کوچه پیتزا می‌خورن مثلا 

اگه آزادی زیاد داره و زیاد رفت و آمد به بیرون داره یا مثلا خوراکی مدرسش با خودشه یا تو راه مدرسه ممکنه چیزی بخوره یا لوازم تحریر بخره خب ۴ تومن تموم میشه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
شما داری خریداشم انجام میدی یعنی اون ۱ تومن واسه خودشه خرجی نداره بازم زندگی ها باهم فرق میکنه وشما ...

ی وقتایی می‌ره گیم نت یا پول اسنپ بده برا باشگاه که هفته ای دو سه بار بیشتر باشگاه نمیره خودمم صبحا میبرمش مدرسه ظهرا برمیگرده یعنی ماهی ۴تومن کمه براش ؟

ببین بنظرم یه کاری کن مثلا باشگاه که می‌ره خودتون برین شهریه بدین یا کفش میخواد بخرین و مطمئن شو که ...

بچه ای نیست که دروغ بگه میگه کفش میاره نشون میده.بخواد پیتزایی چیزی بخره از کارت خونه میخره اون پول فقط خرج خودش میشه 

ی وقتایی می‌ره گیم نت یا پول اسنپ بده برا باشگاه که هفته ای دو سه بار بیشتر باشگاه نمیره خودمم صبحا ...

به نظر من کمه   

الان همه چی گرون شده 

یه کافم با دوستاش بره ۴۰۰    ۵۰۰ میشه 

بچه های نوجوونم به دوستاشون نگاه میکنن 

اگه مشکل مالی ندارید بیشترش کن ولی با نظارت  

ی وقتایی می‌ره گیم نت یا پول اسنپ بده برا باشگاه که هفته ای دو سه بار بیشتر باشگاه نمیره خودمم صبحا ...

ازش مطمئنی؟میتونی با اطمینان خرج های یک ماهشو حساب کنی؟ منظورم اینه که مطمئنی چیا خریده یا کجا خرج کرده؟ 

بچه های منم ولخرجی زیاد میکنن ولی مثلا میبینم رفته آدامس خریده ۱۰۰ و خرده ای مطمئنم که آدامس خریده 

یا پول داشت رفت لبوبو خرید درسته بدون اجازه بود و بشدت ناراحت شدم ولی مطمئن بودم که همونو خریده با پولش 

نمی‌خوام نگران بشی ولی جدیدا دست بچه های کوچمون مثلا ویپ میبینم که پدر مادرشون اصلا خبر ندارن ازش قیمتش هم زیاده 

اگه خیالت ازش راحته و صددرصد می‌دونی کجا خرج می‌کنه نگران نباش و سخت نگیر 

بچه ای نیست که دروغ بگه میگه کفش میاره نشون میده.بخواد پیتزایی چیزی بخره از کارت خونه میخره اون پول ...

خرج خودش یعنی چی؟ یعنی تو یه هفته اون یک میلیون رو واسه چی خرج می‌کنه؟ دقیق خبر داری؟

به نظر من کمه الان همه چی گرون شده یه کافم با دوستاش بره ۴۰۰ ۵۰۰ میشه بچه های نوجوونم به دوستاش ...

اهل کافه رفتن و بیرون رفتن با دوست نیست .یکم در توقع میترسم بیشترش کنم بازم چند ماه دیگه بگه کمه...الان دخترم ۱۲سالشه پول تو جیبی نداره .هرچی بخواد میخرم براش .این از اول ما بهش پول دادیم یکم پرتوقع شده .همه چیزم دراختیارشه هرچی هم بخواد بگه براش میخرم .نمی‌دونم یعنی واقعا کمه 

ازش مطمئنی؟میتونی با اطمینان خرج های یک ماهشو حساب کنی؟ منظورم اینه که مطمئنی چیا خریده یا کجا خرج ک ...

آره ازش مطمینم نه خداروشکر اهل خلاف نیست دروغگو هم نیست اما ولخرجه .الان خودش ایکس باکس داره لپ تاپ داره باز می‌ره بیرون گیم بازی.هرروز چیپس و پفک ..