2777
2789
عنوان

شوهر ساکت

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 30 پست
نه مثلا تیکه اینا میندازن ب شوخی جواب نمیده اصلا جواب حرفهای بیخود نمی‌ده مثلا دامادشون خیلی مزه میپ ...

اتفاقا کار خوبی می کنه همسرت

بهتر ک جواب نمیده

نیاز نیست هم شما حرص بخورین

شوهر منم ساکته اما اصلا اهل دعوا و یا جواب تیکه دادن نیست تازه ناراحت هم نمیشه اگه کسی بهش تیکه میندازه

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشهم دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش°•○●○•° امروز ۵ دی ۱۴۰۴ هست و میبینم که خداروشکر شدت بیماری فرزندم همچنان کمه.گاهی میبینم انگار میخواد زیاد بشه اما بعد قطع میشه.... انشاءالله خدا امسال رو ب خیر بگذرونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا آدم درون گرایی ولی مثلا تو جمع بهش تیکه میندازن مزه میپرونن اصلا ی کلمه جواب نمیده

دقیقا مثل همسر من

اما من از این بابت خوشحال هستم

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشهم دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش°•○●○•° امروز ۵ دی ۱۴۰۴ هست و میبینم که خداروشکر شدت بیماری فرزندم همچنان کمه.گاهی میبینم انگار میخواد زیاد بشه اما بعد قطع میشه.... انشاءالله خدا امسال رو ب خیر بگذرونه

خیلی هم خوبه. حالا منظورم شماها نیستین اما مگه تو جمع ها چی بلغور میشه؟ عموما چرت و پرت میگن یا غیبت ...

تو بعضی جمع ها 

حرف های الکی 

بیخود 

عامیانه 

که هیچ محتوایی نداره 

نه بار دینی

نه  علمی 

نه بار روانشناسی 

نه دردی دوا میکنه 

نه چیزی اضافه 

گاهی کم هم میکنه 

زخم زبان 

نادانی 

جهل ...

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

درسته ولی خیلی من ناراحت میشم یکی یچیز میگه

بگن تا بمیرن

مرد عاقل 

دهن به دهن افراد 

خام و ناپخته نزاره

آدم‌ کم عقل و سبک مغز هم 

همش با بقیه کلنجار میره و جدل داره

سکوت مثل گنجه 

اعصاب آدم راحت 

منم تو جمع ساکتم 

اما با مادرم حرف میزنم 

یا همسرم 

اگر متوجه بشم 

مادر حرف منتقل میکنه

مثلا از سر صمیمت با خواهر هاش 

همونم نمیگم

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

تو بعضی جمع ها حرف های الکی بیخود عامیانه که هیچ محتوایی نداره نه بار دینینه علمی نه بار روانشناسی ...

دقیقا

من همیشه فک میکنم شخصی ک ساکته از درون قویه

منظورم شخصی ک حرف زدن بلد نیستو خجالتیه نیس

کسی ک یه چیزایی بارشه ولی کنترل زبون داره

شاید اعتماد ب نفسش پایینهشما میتونین اعتماد ب نفسش رو بالا ببرینبهش بگین: سرور و تکیه گا منی.... کلی ...

بازم ازین کامنتای سمی و خنده دار 🤣🤣

سرور من 🤣🤣🤣

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بگن تا بمیرنمرد عاقل دهن به دهن افراد خام و ناپخته نزارهآدم‌ کم عقل و سبک مغز هم همش با بقیه کلنجار ...

من بشدت استرسیم یکی یچیزی بگه اونشب راحت نمیخوابم روحیم حساس سریع ناراحت میشم جواب هم ندم از قیافم معلوم حرص میخورم ب همسرم میگم چرا جواب نمیدی دگ نکن ی داماد دارن خیلی آدم ابلهی حرفاش ب شوخی میگه مثلا دیشب ب ما گفت شما اصن مهمونی نمیدینا در حالی ک من یسال ازدواج کردم خونه مادر شوهرم طبقه پایین زندگی میکنم هی بقیه تیکه انداختن خندیدن من واقعا عصبی شدم شوهرم میوه میخورد نیش هند میزد انگار ک با اون نیستن

نگید مشکل. این مشکل نیست. خیلی هم امتیازه.

نه بنظر من بزرگترین ضعفه اتفاقا 

دنیای امروز دنیای روابطه ادمی که نتونه ارتباط موثر داشته باشه و دورشو شلوغ کنه همیشه لنگ میزنه 

از طرفی هم من خواهر و برادر ندارم احتیاج دارم با ادمای خوب و مفید در ارتباط باشیم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

نه بنظر من بزرگترین ضعفه اتفاقا دنیای امروز دنیای روابطه ادمی که نتونه ارتباط موثر داشته باشه و دورش ...

در اینکه روابط عمومی خوبه هیچ شکی ندارم اما منظورم روابط فامیلی و مهمونی هاست و ضمن اینکه هیچوقت با این دید وارد گفتگو نمیشم که چیزی دستم رو بگیره یا فلانی یک جایی مشکلی ازم حل کنه. ضمن اینکه روابط عمیق به اینکه پرحرفی کنی ربطی نداره. مهم شخصیت آدمه که آدم حرفه ای از زیر هزاران لایۀ سکوت هم میتونه طرف رو بشناسه. در خصوص روابط خواهربرادر هم بگم این رو هم نمیشه کلی گفت و نظر داد. والله من خونواده های زیادی رو میبینم که روابط خواهر برادریشون بدتر از دشمن هست.