2777
2789
خب میگرن همینه یهو شروع میشه! منم ۳۲ سالگی یهو میگرن گرفتم

وواقعا سرم داره میترکه 

پروفم خودم هسم و پسرم🙃femboy و terans هستم سوالی داشتید هم بپرسید در رابطه با کاهش وزن هم راهنمایی میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ضد التهاب فایده نداره؟ ایبوپروفن،سلوکسیب،ناپروکسن.....؟

ی استامینوفن خوردم فق 

صبح ساعت ۶ تو روستامون جشنواره بود بعد به ما گفتن ک باید خیابون ببندیم ماشین نره مارو با چن نفر دیگع با ۲ تا پلیس گذاشتن تا ۸ شب دیگه سرم از اونه فک کنم

پروفم خودم هسم و پسرم🙃femboy و terans هستم سوالی داشتید هم بپرسید در رابطه با کاهش وزن هم راهنمایی میکنم

ناراحتم شوهرم انگار اعصابش از جای دیگه خورد بود خیلی الکی نق زدن بچه رو بهونه کرد زد تو چشمم چشم چپم ...

دستش بشکنه الهی

برام دعا کنید زودتر جهازم جور بشه برم سر خونه زندگیم لعنت به دوران نامزدی 😔🦋🤍.

ی استامینوفن خوردم فق صبح ساعت ۶ تو روستامون جشنواره بود بعد به ما گفتن ک باید خیابون ببندیم ماشین ن ...

اوه اوه شاید فشارت اومده پایین! مسکن برای سر درد این مدلی فایده نداره. ضد التهاب بهتره

وا خوب سکته کنی خدایی نکرده نصف بدنت فلج بشه چی

۳ ماه بود علائمی نداشتم اصلا

اوه اوه شاید فشارت اومده پایین! مسکن برای سر درد این مدلی فایده نداره. ضد التهاب بهتره

از بس فحش خوردم عصابم بهم ربخت