2777
2789
عنوان

شوهرم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 42 پست
هیچوقت از شوهرت تعریف نکن فرداش عنش درمیاد

دقیقا خودشم درست فرداش 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
پس چرا جورجینیا و رونالدو عنشون در نمیاد فقط ما چشم میخوریم

شما جوجینایی؟ یا شوهرت رونالدو؟؟؟

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من خیلی آدم خشک و مغروری هست سه سال باهم بودیم تازه عقد کردیمتاحالا از این حرفا نشنیده بودم ازش ...

نه اشکالی نداره

ولی کلاخوشیاتوبه بقیه نگوچشم میکنن یاآه میکشن مثلایکی مثل من که آرزومه شوهرم به حرف خوب درست بهم بزنه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

شوهرمن۲۶سالشهچرابایددرست روزی که ازدستش کلییی گریه کردم تاپیکتوببینمحالم خیلی بدهولی انشاءالله توخوش ...

منم خیلی از دستش گریه کردم تا قبل عقد 

امیدوارم توام حال دلت خوب بشه بهترین لحظه هارو کنار همسرت تجربه کنی و شکر کنی❤️‍🩹

اگه امضامو میخونید واس آرامشم یه صلوات بفرستید❤️🤲🏼✨

شما جوجینایی؟ یا شوهرت رونالدو؟؟؟

هیچکدوم ولی اگ چشم زخم هست چرا فقط واس ما هست واس بهترون از ما نیست 

منم خیلی از دستش گریه کردم تا قبل عقد امیدوارم توام حال دلت خوب بشه بهترین لحظه هارو کنار همسرت تجرب ...

امیدوارم شایدیروزی بشه فعلا۴سالوخورده ایه ازدواج کردیم من همیشه پارودلم گذاشتمولحظه های شادیم ازم گرفته شده خسته شدم برام خیلی دعاکن

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

نه اشکالی ندارهولی کلاخوشیاتوبه بقیه نگوچشم میکنن یاآه میکشن مثلایکی مثل من که آرزومه شوهرم به حرف خ ...

عزیزم❤️‍🩹 منم خیلی سختی کشیدم تا به شنیدن این حرفا رسیدم 

از اول واس منم همین نبوده 

امیدوارم بهتر از اینا برات پیش میاد 

والا اونا هم مشکل دارن ولی ما نمیبینیم رونالدو بجز جورجینا با هرکس بخاد باشه جورجینا حق اعتراض نداره در ضمن اونا هنوز ازدواج نکردن 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

از زندگیه اوناخبرنداریم که مطمئن باش هست

امیدوارم شایدیروزی بشه فعلا۴سالوخورده ایه ازدواج کردیم من همیشه پارودلم گذاشتمولحظه های شادیم ازم گر ...

از ته دل دعا میکنم واس پایدار شدن و خوب شدن حال دلتون❤️

عزیزم❤️‍🩹 منم خیلی سختی کشیدم تا به شنیدن این حرفا رسیدم از اول واس منم همین نبوده امیدوارم بهتر از ...

ممنونم عزیزدل

از ته دل دعا میکنم واس پایدار شدن و خوب شدن حال دلتون❤️

عزیزمی🥹

ممنونم منم دعامیکنم همیشه عاشق هم باشین