❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
شوهر من خیلی آدم خشک و مغروری هست سه سال باهم بودیم تازه عقد کردیمتاحالا از این حرفا نشنیده بودم ازش ...
نه اشکالی نداره
ولی کلاخوشیاتوبه بقیه نگوچشم میکنن یاآه میکشن مثلایکی مثل من که آرزومه شوهرم به حرف خوب درست بهم بزنه
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
منم خیلی از دستش گریه کردم تا قبل عقد امیدوارم توام حال دلت خوب بشه بهترین لحظه هارو کنار همسرت تجرب ...
امیدوارم شایدیروزی بشه فعلا۴سالوخورده ایه ازدواج کردیم من همیشه پارودلم گذاشتمولحظه های شادیم ازم گرفته شده خسته شدم برام خیلی دعاکن
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
هیچکدوم ولی اگ چشم زخم هست چرا فقط واس ما هست واس بهترون از ما نیست
از زندگیه اوناخبرنداریم که مطمئن باش هست
عزیزم❤️🩹 منم خیلی سختی کشیدم تا به شنیدن این حرفا رسیدم از اول واس منم همین نبوده امیدوارم بهتر از ...
ممنونم عزیزدل
از ته دل دعا میکنم واس پایدار شدن و خوب شدن حال دلتون❤️
عزیزمی🥹
ممنونم منم دعامیکنم همیشه عاشق هم باشین