2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باید پاشم  د درس بخونم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

منم ۵ونیم باید بیدار شم

زودتر دوشنبه بشه تموم بشه برگردم خونه

من وقتی سرصبح بیدار میشم انگار بدبخت ترین ادم کره زمینم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ناشکری نمیکنم قربونشونم میرمواقعا خسته میشمچون دوتان یکی دوم ابتدایی یکی سوم ابتدایی سخته

منو چی میگی دوتا بچه دارم دوساله و چهار ساله

معلم چهل تا بچه اول ابتدایی هم بودم

بچه ها هر موقع بیدار شدن میگن توهم باید بیدار باشی چشاتو ببند😂😂😂

خب عزیزم چرا خودشون نمیخورن

اوف یک شوهر بد غذا و بد عنق  و تنبل و منه مهربون ک حالم گاهی از مهربونی بیش از اندازم بهم میخوره و همش میگم گناه داره .... حتی از شب درست کنم براش ساندویچ نمیخوره لاید حتما صبح با نون داغ درست کنم با خودش ببره . 

این نیز بگذرد . . .

شغلی خوبه که تازه شروعش ساعت ۱۰ یا ۱۱ باشه تا ۵ بعدازظهر ، اینجوری هم خوابت تکمیله و هم شغلت رو داری 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
خوش بحالشون حقوق میگیرنمن صب باید با بچه سرو کله بزنم ک پاشید برید مدرسه دو ساعت کاراشونو انجام بدم ...

خوشبحال شما که تو خونه آید آرزو دارم تو خونه باشم فکرش کن تا ساعت 5سرکار بعد بیایی نهار فردا و کارهای خونه بچه های بسیار شلخته اتو کردن خلاصه شب مثل جنازه میوفتم