2777
2789

برگ ریزون ترین چیزی که خودم شنیدم همین تازگی بود یکی از فامیلای شوهرم که خانوم هست  چند سال پیش با دوتا بچه بخاطر اعتیاد شوهرش طلاق میگیره بچها رو بزرگ می‌کنه بعد چندین سال صیغه به مرد میشه که پولدار هم بود آقا هم زن داشته پنهانی از زنش این خانوم رو هم صیغه کرده بود خلاصه بعد از اونم جدا میشه با همون شوهر اولش ازدواج می‌کنه تازگیا دیدیم ماشین عوض کرده خوب که دقت کردیم دیدیم ماشین شوهر دومشه زیر پای اینه اینو مطمئن نیستم ولی خواهر زادش که همسایه شونم هست گفت با اون یکی هم در ارتباطه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا همه دارن جن.ده میشن؟واقعا این همه پو.رن وکر ک توو ایران هست توو غرب نیس

سن این خانوم کم هم نیست پسر بزرگش 20 سالشه یه دختر 18 ساله هم داره خیلی هم ادعا مذهبی بودن می‌کنه 

حالا بزار من برات بگم یکی از اشناهامون دختره اول با فامیلشون ازدواج میکنه بعد شوعره طلاقش میده بعد یه یاروعع خر پول میاد میگیرتش میشه سوگولی مرده، مرده رو میگن جادو کردن طوری که دیوونه شده بوده اومده پیش خونواده زن سوگولیش، گفته هرچقدر مال و اموال و طلا دارم بهتون میدم فقط بزارید دخترتونو طلاق بدم اونام میگن باشه همینکه دختره رو طلاق میده حالش خوب میشه دختره پولا رو برمیداره میره با شوهر اولش ازدواج میکنه بعدها گندش دراومد کلش نقشه شوعر اول دختره و خود دختره بوده:///

ولــی ســبــز میشـیم یه‌ روز ؛ )!

درسته ولی اصل ماجرا رو نمی‌دونیم چیه اگه قضاوت کنیم هر جوری شده دنیا سرمون میاره

قضاوت نیست فداتشم در مورد یچیزی حرف می‌زنیم فقط واسه کسی تعریف نکردم جز اینجا که کسی کسیو نمی‌شناسه 

اره ولی گفتن با دومی هم در ارتباطه

ان‌شاالله شایعه گفتن ...

چقدر بد و تاسف برانگیزه ...

شما این رو جایی نگو شاید درست نباشه اگر هم باشه حداقل از زبون شما کسی نشنیده باشه حقی بر گردن شما نباشه

خدایا دوستت دارمممم ❣❣