برگ ریزون ترین چیزی که خودم شنیدم همین تازگی بود یکی از فامیلای شوهرم که خانوم هست چند سال پیش با دوتا بچه بخاطر اعتیاد شوهرش طلاق میگیره بچها رو بزرگ میکنه بعد چندین سال صیغه به مرد میشه که پولدار هم بود آقا هم زن داشته پنهانی از زنش این خانوم رو هم صیغه کرده بود خلاصه بعد از اونم جدا میشه با همون شوهر اولش ازدواج میکنه تازگیا دیدیم ماشین عوض کرده خوب که دقت کردیم دیدیم ماشین شوهر دومشه زیر پای اینه اینو مطمئن نیستم ولی خواهر زادش که همسایه شونم هست گفت با اون یکی هم در ارتباطه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا بزار من برات بگم یکی از اشناهامون دختره اول با فامیلشون ازدواج میکنه بعد شوعره طلاقش میده بعد یه یاروعع خر پول میاد میگیرتش میشه سوگولی مرده، مرده رو میگن جادو کردن طوری که دیوونه شده بوده اومده پیش خونواده زن سوگولیش، گفته هرچقدر مال و اموال و طلا دارم بهتون میدم فقط بزارید دخترتونو طلاق بدم اونام میگن باشه همینکه دختره رو طلاق میده حالش خوب میشه دختره پولا رو برمیداره میره با شوهر اولش ازدواج میکنه بعدها گندش دراومد کلش نقشه شوعر اول دختره و خود دختره بوده:///