2777
2789
شوهر خودم همین گوه تازه فک میکنه زن های فامیل همه تو کفشن تا بهش بدن باعرض پوزش خدا از روزمین محوش ک ...

شوهر من میگه دختره رو ول کردم برام واسطه فرستاد خودم نخاستمش😐🤣

مامان یه آقا پسر گوگولی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه خستم

ازدواج دومتونه؟ خب طبیعیه واقعا دیگه آدم انرژی نداره، یکم زوی روحیت کار کن نذار وابسته به اون باشه شادیت، خودت خودتو شاد کن ببین چقدر توجهشو جلب میکنی

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

چه حرفی مثلا بگم تورو خدا با من حرف بزن با زنای دیگه حرف نزن؟

منم شوهرم توی خونه حرف نمیزنه، مدام ایرپاد تو گوشمه و پادکست و کتاب صوتی و آهنگ و وبینار های آموزشی گوش میدم.خیلی بیشتر از حرفهای الکی لذت میبرم.مهمونی هم کلی حرف و اطلاعات دارم که با مردها و زنهای دیگه بزنم.

چیکارکنم من ولش کردم هرگوهی خواست بخوره واینکه این بدون مردها کم وبیش مثل همن ،اکثریات هیز هستن توهم ...

میدونی چجوریه مثلا تو ماشین رانندگی میکنه دختری ببینه تو ماشینای دیگه نگاه ماشینا میکنه یا مثلا داریم با هم پیاده روی میکنم زنی رد میشی قشنگ کامل نگاش میکنه حتی سرش میچرخه خیلی بهش گفتم اینو ولی میگه ادم نمیتونه چشم بند ببنده میخوام از این به بعد منم همه مردارو نگاه کنم تیپ بزنم برم بیرون سرم تو ماشینا بچرخه ولی بدیش اینه من اینطور ادمی نیستم🙁خوشم نمیاد هول بودنو

شوهر من وقتی تو خونمون هستیم خوبه یا بیرونی جایی دونفری بریم هوامو داره ولی خدا نکنه بریم مهمونی یا جایی که افراد دیگه ای هستن دیگه انگار با من نامحرم میشه 😐 همه رو نگاه می‌کنه با همه صحبت می‌کنه ولی انگار منو نمی‌بینه 🥲 اینقدر سر این قضیه باهاش صحبت کردم که الان یک ذره بهتر شده ولی در کل بابت این رفتاراش اصلا دوست ندارم دوتایی مهمونی یا جایی بریم مخصوصا وقتی جایی بریم با خانومی صحبت بکنه و منو نادیده بگیره انگار عزت نفسم رو نابود می‌کنه از چشمم میفته 

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔