2777
2789
عنوان

زولبیا و بامیه ترد بازاری ماریا + عکس

128479 بازدید | 1591 پست

سلام خوشگلا 🙋

توی زولبیا و بامیه مهم شربتش هست که باید غلیظ باشه در حد عسل .اگه رقیق باشه شیره سریع جذب زولبیا و بامیه ما میشه چروک میشه و سنگین و پر از شهد

همیشه اول زولبیا و درست کنید بعد بامیه چون روغن بامیه به دلیل داشتن تخم مرغ کف میکنه و زود سیاه میشه.پس نمیشه روغن بامیه رو برای زولبیا استفاده کنید ولی بر عکسش میشه.

شهد برای زولبیا باید داغ باشه ولی برای بامیه باید سرد باشه .

مواد شهد 

اب : یک لیوان 

شکر : یک و نیم لیوان

زعفرون دم کرده یک قاشق 

اب لیمو : یک قاشق مربا خوری

گلوکز : دو قاشق سوپخوری

گلاب : دو قاشق سوپخوری 

.

همه رو غیر از گلوکز باهم تو ظرفی مخلوط کنید و کامل هم بزنید تا حل بشه بعد بزارید روی حرارت متوسط ولی اصلا هم نزنید دیگه .بعد ازینکه به جوش اومد گلوکز و اضافه کنید .از بعد از به جوش اومدن ده دقیقه صبر کنید تا شهد قوام بیاد بعد خاموش کنید.این مقدار برای هر دو مواد جوابگو هست اضافه هم میاد.

.

.

مواد بامیه 

اب : یک لیوان 

ارد : یک لیوان + یک قاشق پودر نشاسته ذرت 

شکر : یک قاشق سوپخوری 

کره : پنجاه گرم

وانیل کمی 

تخم مرغ : سه عدد

.

اب و کره و شکر و وانیل و مخلوط کنید بزارید روی حرارت تا کامل به جوش بیاد بعد یکدفعه اردها رو بریزید داخلش و سریع هم بزنید خمیر جمع میشه ولی روی شعله کم به مدت ده دقیقه با قاشق هی خمیر رو باز کنید و دوباره جمع کنید اینطوری اب اضافی داخل خمیر تبخیر میشه

بعد بزارید کنار تا ولرم بشه

.

.

بعد تخم مرغ هارو بهش کم کم اضافه کنید و بزنید با همزن تا خمیرتون براق و یکدست بشه در اخر دو قاشق از شهد اماده شده داخلش بریزید تا خوش رنگ تر بشه .حالا خمیر و بریزید توی قیف با ماسوره شکوفه یا بامیه .

روغن فقط ولرم باشه نه داغ

روغن و از روی حرارت بردارید از خمیر به هر اندازه ای که میخوایید با قیچی برش بزنید قیچی و هر دفعه چرب کنبد با همون روغن توی تابه بعد بزارید روی حرارت کم تا پخته بشه کامل بعد بریزید توی یه ابکش تا روغن اضافی گرفته بشه و بریزید توی شربت و پنج ثانیه بعد بیارید بیرون .من دونه دونه مینداختم توی شیره 

.

.

.

.

.

.

.

الان زولبیا رو مینویسم.

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین بانوی هنرمند

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

👏👏👏👏👏👏احسنت

😘😘😘😘

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

عالی بود👍👍👍

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇