2777
2789
عنوان

سوالات خواستگاری

221 بازدید | 21 پست

سوال چی بپرسم ازش در مورد کار و تحصیلات و این چیزای ابتدایی پرسیدم ولی خجالتیه مثلا ازش پرسیدم چجور شریک زندگی ای دوست داری میگه سوال سخت نپرسید خیلی استرسی و خجالتیه سوال ازم نمیپرسه همش استرس داره چیکار کنم چی بپرسم که بشناسمش؟!

Sorry ...i don't care about that.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین استرسیو خجالتی بودن از نشونه های شناختیه اگه زیاد باشه باید بیشتر فکرکنی😁ولی شاید اولاشه بخاطر همین هنوز احساس راحتی نمیکنه

ما را جز خیالی آرام طلبی نیست زِ دنیا...

در مورد برنامش برای آینده بپرس 

قصد مهاجرت داره نداره . چقدر پس انداز داره .

چیز هایی که برای خودت توی آینده مهمه دیگه,  مثلا اگر بخوای کار کنید یا درس بخونی .

اگر شاغل نیستی بگو چقدر خرجی برای من در نظر گرفتی .

دوست داری پوششم چی باشه و اخلاق خوبت چیه و‌...

توی زندگی دوست داری مردت چطوری باشه براش توصیح بده کلا همینا

بپرس ببین قبلا باکسی بوده یا نه ،با چند نفر بوده ،،،چه توقعاتی داره،،هدفش چیه برای رضایتت چیکار میکن ...

با هیچ دختری نبوده تحقیق هم کردیم کلا سرکاره بعدش هم اینقدر خسته است که خواب می‌ره مجازی هم اصلا استفاده نمیکنه گفت کلا خوشم نمیاد از این ادا بازی ها مذهبی و غیرتی هستش

با هیچ دختری نبوده تحقیق هم کردیم کلا سرکاره بعدش هم اینقدر خسته است که خواب می‌ره مجازی هم اصلا است ...

پس استرس زیاد و خجالتی بودن به احتمال زیاد بخاطر مذهبی بودنشه

پس استرس زیاد و خجالتی بودن به احتمال زیاد بخاطر مذهبی بودنشه

همه تاییدش کردن ولی اینجا گفتن چون نزدیک یه ماهه میشناسیش زوده برای عقد راستش من دیگه سوالی ندارم ازش نمی‌دونم عقد کنم یا نکنم

خب پس اگر صحبت کردید برید چند جلسه مشاوره برای ازدواج.اونا بهتر راهنماییتون میکنن و میگن شخصیتتان به ...

بعدش عقد کنیم نزدیک یه ماهه همو می‌شناسیم 

بعدش عقد کنیم نزدیک یه ماهه همو می‌شناسیم

نه یک ماه که خیلی کمه حداقل ۶ ماه باید رفت و امد کنید . یه سفر کوتاه یک روزه برید . با هم خرید برید .

خانواده ها چند جلسه رفت و امد کنند مهمونی بدید ببینید اصلا نوع پدیرایشون از شما چجوریه .

حتی میگن رانندگیشو نگاه کنید ببینید با آرامش رانندگی میکنه یا عصبانی هست . 

همه تاییدش کردن ولی اینجا گفتن چون نزدیک یه ماهه میشناسیش زوده برای عقد راستش من دیگه سوالی ندارم از ...

اخه واقعا یک ماه زوده ، روانشناسا میگن ۶ تا ۸ ماه باید باشه تایم آشنایی، بیشتر رفتو آمد کنید و تمرکزتو از این به بعد بزار رو رفتارهاش به همه چی دقت کن ببین با خانوادش باخود تو با مثلا گارسون رستوران ، راننده های دیگه چطوری رفتار میکنه