2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 21 پست

بله یا من زنگ میزنم یا مامانم اگر مامانم زنگ نزنه میفهمم مریضه خوابیده

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
😐امروز زنگ نزدهدیر جواب بدم زنگ میزنه شوهرم ..کاری میکنه همه نگران بشن😑

وای دقیقا مامان من😂ی بارجواب ندادم زنگ زد همسرم

تازه ازدواج کرده بودیم من بالا تو اتاق خواب بودم زنگ زد برندااشتم زنگ مادرشوهرم زد اون بنده خدام بااون پادرداومد بالا تامنوصداکنه نگران شده بود 

یعنی نمیتونم گوشیمو سایلنتوکنم قیامت میکنه😂

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای دقیقا مامان من😂ی بارجواب ندادم زنگ زد همسرمتازه ازدواج کرده بودیم من بالا تو اتاق خواب بودم زنگ ...

دقیقن پری روز دندون پزشکی بودم دوساعت هی زنگ زده

شوهرمم جایی بود گوشی آنتن نمیداد

داداشم کنار خونه ما زندگی میکنه یهو اومد دم در منم داشتم میومد تو گوشی نگا نکردم ..یهو داد زد خر عوضی چرا گوشیتو جواب نمیدی مامان زنگ زدع کلی داد بیداد کرده😐😐😐که چرا دخترم جواب نمیده واقعن مخم گوزید از دست مامانم🤣😂😂😂

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

آخی عزیزم چقدر اذیت شدی؟چرا اینجوری اخه دلیلشو نگفت؟

یا میگه حوصله ندارم یا بهانه های دیگه میاره درحالی که خیلی جوونه مادرم و هنوز ۴۵ سالش نشده

برای برادرم که دانشگاه قبول شد چند بار تا شهر دیگه رفتن که نکنه تنها بره یا هربار که میاد بدوبدو میرن ایستگاه قطار یا فرودگاه دنبالش یا موقع رفتن حتما خودشون میبرنش اما به من که میرسه هیچ

با اینکه همیشه من اونی هستم که در دسترسه و هر کاری داشته باشن انجام میدم

طوری شده که چند بار همسرم بهشون گفته به خدا اینم دختر خودتونه ولی چه فایده

یا میگه حوصله ندارم یا بهانه های دیگه میاره درحالی که خیلی جوونه مادرم و هنوز ۴۵ سالش نشدهبرای برادر ...

عزیزم🥺اره منم همینطورم داداشمو بیشتر تحویل میگیرن

دلبسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم🥲

دقیقن پری روز دندون پزشکی بودم دوساعت هی زنگ زدهشوهرمم جایی بود گوشی آنتن نمیدادداداشم کنار خونه ما ...

الهی مادرای همیشه نگران ما🥺

حالا رفیقم مامانش انکار ن انگار ی بار دوهفته خونه ما بود یکبارم زنگ نزد😂

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️