2789
عنوان

كنكور 1405

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 31 پست
و اینکه نهایی ها، ببین از اون چیزی که گفته میشه مهم تره، حتی از خود کنکور هم مهم تره

بنظرت ترمیم بزنیم یازدهمو؟

که ایشالاه مثبت بشه

موفقیت با فکر و خیال بدست نمیاد!!!. (این اکانت دست دو نفره) برام دعا کنید خوشگلا🥺❤

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بنظرت ترمیم بزنیم یازدهمو؟که ایشالاه مثبت بشه

والا نمیدونم، بنظرم زدنش خوبه، مخصوصا اگر مثبت بشه، نخونده بری هرچی یادته جواب بدی یه نمره ی قبولی هم فکر کنم یه تاثیری بذاره

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

پارسال یکی از بچه های فامیل گاهی به من گزارش می داد. روزی 5 یا 6 ساعت به زووور اگر می خوند. تقریبا هر روز هم عکس از کافه رفتن و فست فود خوری با دوستاش می گذاشت. هر چی بهش می گفتم این مدلی نمی شه ولی می گفت همه دوستام همین قدر می خونند. یک سری منابع رو به کل می گفت مهم نیست و دست نزد! هیچی قبول نشد دیگه! کسی که یه مدت دور بوده بیشتر هم باید وقت بگذاره. 

من نمردم!! اما زنده هم نماندم.

روزی چند ساعت میخونین الان که دانشجو هستین؟

روزانه نیست 

من چون خوابگاهی هستم توی خوابگاه نمیشه درس خوند

همش جیغ و خنده و سر و صداست.... و جای خلوتی وجود نداره

یه سالن مطالعه داره با ده نفر ظرفیت اونم همیشه پره میزاش.

یه سری روزا اصلا نمیشه خوند. یه سری روزا هم کلاس ها تا ساعت ۶ هست تا برسم خوابگاه ۷ شبه و جنازه ایم حال نداریم بخونیم. باید همشو بزارم پنجشنبه جمعه ها... تا جایی که میتونی سعی کن بخونی شهر خودت بیاری....

💄🩺

روزانه نیست من چون خوابگاهی هستم توی خوابگاه نمیشه درس خوندهمش جیغ و خنده و سر و صداست.... و جای خلو ...

ان شالله موفق باشی

چون میدونم حجم درسها خیلی زیاده، اون همه رو میشه پنجشنبه و جمعه رسوند؟ خیلی نابغه هستین، آفرین به شما

ان شالله موفق باشیچون میدونم حجم درسها خیلی زیاده، اون همه رو میشه پنجشنبه و جمعه رسوند؟ خیلی نابغه ...

مرسی عزیزم...

راضی نیستم از شرایط... کاش میشد انصراف بدم ولی رشته بهتری وجود نداره باز این از بقیه رشته ها بهتره... در نتیجه باید بخونم ولی برام خوشایند نیست... اولش ادم ذوقشو داره میره خوابگاه کلا همچی میخوره تو ذوقش. سعی کن شهر خودت قبول شی. من بخاطر یه مشت تعهدی ، شهر خودم نیاوردم

💄🩺

مرسی عزیزم...راضی نیستم از شرایط... کاش میشد انصراف بدم ولی رشته بهتری وجود نداره باز این از بقیه رش ...

حق دارین

هم حجم درسها زیاده، هم ۷ سال هستش بالاخره شرایط خسته کننده میشه، اما خب رشته شما آینده داره، الانم که اول راهین و تازه نفس، ان شالله بتونین کم کم با شرایط خودتون رو وفق بدین و راحتتر براتون بگذره