2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 23 پست

مطمینی سقط شده

من هفته ۱۲‌ بودم دکترم گفت بچت مرده فردا برو کورتاژ کن

ولی رفتم سونو سالم سالم بود

الان دیگه نزدیکه دنیا بیاد

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 
اخه دفع شدن درد شديد داره خونريزي داره الكي نيس ك.

میدونم منم دو هفته پیش سقط کردم درد و خونریزی تا 10 داشتم حالا ایشون چطور خونریزی دارن نمیدونم تاپیک مشکوکه

خدایا شکرت بابت همه داشته هام😍🙏😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ی هفته پریودیم عقب افتاده بود . ۴ هفته و ۴ روزم. از بتا دادم چند بار . بتا اومد پایین. سونو دادم . نرفتم هنوز به دکتر نشون بدم. اصلا جنین تشکیل نشده .

خدایا در همه ی لحظات کمکم کن راضی ام به رضایت

خود درمانی نکن تو خونه..برو حتما دکتر اگر لازم باشه ساکشن می کنن محتویات اضافه رو در میارن ...اگر بخوای دارو گیاهی یا خود درمانی کنی به رحم و تخمدان اسیب می زنی..حتما برو دکتر

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
خود درمانی نکن تو خونه..برو حتما دکتر اگر لازم باشه ساکشن می کنن محتویات اضافه رو در میارن ...اگر بخ ...

گفتم شاید کسی تجربه داشته باشه

خدایا در همه ی لحظات کمکم کن راضی ام به رضایت