2777
2789

بخدا دیگه تا ابد هیچکاری نمیکنم فقط خوب بشم 

یا فاطمه زهرا من از این وضعیت نجات بده

نکنید دوستان

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم

ادمو سگ بگیره جو نگیره 

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ژل زدی؟

نه شبد کردم خیلی بد شدم بعدش ریمو اورژانسی کردم خواهش میکنم منو نترسونید چون من همین الانم دارم سکته میکنم چن روزه کل بدنم داره میلرزه

ادمو سگ بگیره جو نگیره

من دوساله میخواستم انجام بدم چون کارمندم ساعت زیادی یرکارم فقط میخواستم یه کوچولو لبام رنگ بگیره 

ولی بازم حماقت کردم ازته دل از خدا میخوام اگه قرار نکروز بشه جای زخمش بمونه بد بشه جونمم هرچی زودتر بگیره

من دوساله میخواستم انجام بدم چون کارمندم ساعت زیادی یرکارم فقط میخواستم یه کوچولو لبام رنگ بگیره ولی ...

دور از جون خواهر 

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

من دوساله میخواستم انجام بدم چون کارمندم ساعت زیادی یرکارم فقط میخواستم یه کوچولو لبام رنگ بگیره ولی ...

واا دور از جون یعنی همه وجود شما خلاصه میشه تو لبتون؟!هنوز ک نشده غصشو نخور درست میشه 

تو تاپیک دیروزتم گفتم عزیزمممممممم شید لب نکروز نمیکنههههههههههه خودم یه عمره تو همین کارام، شید لب نکروز نمیکنه فقط عفونت می‌کنه که اونم اگه مرتب سفالکسین بخوری و مراقبت کنی احتمالش خیلی کمه 

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

تو تاپیک دیروزتم گفتم عزیزمممممممم شید لب نکروز نمیکنههههههههههه خودم یه عمره تو همین کارام، شید لب ...

من ریموش کردم

تو تاپیک دیروزتم گفتم عزیزمممممممم شید لب نکروز نمیکنههههههههههه خودم یه عمره تو همین کارام، شید لب ...

اگه اطلاعاتی راجع به ریمو دارید خواهشا بگید واقعا یه لطف خیلی بزرگ میکنید فقط نترسونیدم چون دیگه کشش ندارم