2777
2789
عنوان

🍃حساب مردم به آنان نزديك شده درحالى‌كه در غفلتند و روى گردانند🍂

| مشاهده متن کامل بحث + 7907 بازدید | 893 پست
خب حالا شما هر موقع ناراحتت میکنن بجای صحبت کردن و گلایه کردن به همسرت برو با خدا صحبت کن هم آروم می ...

عزیزم خیلی عالی توضیح دادید

برای مواردی که ما شنونده غیبت هستیم چه راهکاری دارید؟

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

📖 السَّلاَمُ عَلَى مُحْيِي الْمُؤْمِنِينَ وَ مُبِيرِ الْكَافِرِينَ...

🌱سلام بر آن خورشیدی که با ظهورش روحی تازه در کالبد اهل ایمان می‌دمد و بساط کفر را برای همیشه برمی‌چیند.

🌹الهم عجل لولیک الفرج 🌹خشنودی قلب نازنین آقا امام زمان عج صلوات 🌹

منتظران آقا امام زمان عج صبحتون بخیر وسعادت 🌹🌹

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

#کلام_بزرگان

علامه طباطبایی:

برای اینکه خیر و برکت وارد زندگی شما بشه و شر و گرفتاریها از زندگی شما دور بشه ، دائم در هر جا که هستید (سوره قل هو الله احد )را بخوانید وهدیه کنید به امام زمان علیه السلام.

___

«#اَلَّلهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج»

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

🔴 اینها مقدمه ی ظهور است

🔵 میرزا اسماعیل دولابی(ره):

🟢 کسانی که سال‌ها «عَجِّل عَلی ظُهُورِکَ یا صاحِبَ الزَّمان» می‌گفتند، چرا از ظهور مشکلات و نابسامانی‌ها کلافه‌اند و تاب تحمّل آن را ندارند؟ 

این‌ها مقدّمه‌ی ظهور است.

پس یا دعای بر تعجیل ظهور حضرت را پس بگیرند یا دست از بی‌‌تابی و بی‌‌قراری بردارند و به آنچه هست تن بدهند.

بعد از هر شلوغی، خلوتی متناسب با آن خواهد بود و هر چه شلوغی بیشتر باشد، خلوت بعد از آن بزرگ‌تر است. در آخرالزمان شلوغی خیلی زیاد است، به نحوی که «یکفُرُ بَعضُهُم بِبَعضٍ وَ یَلعَنُ بَعضُهُم بَعضا»ً؛ 

گروهی، گروه دیگر را تکفیر می‌کند و جمعی، جمع دیگر را لعنت می‌کند.

❣سلام امام زمان مهربانمان مهدےجان ارواحنا فداه ✋❣

السلام علیک یا صاحب الزمان عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف

سلام ای صاحب دنیا کجایی؟

گل نرگس بگو مولا کجایی؟

جهان دلتنگ رویت گشته بنگر

تو ای روشنگر شبها کجایی؟

دلیل ندبه خواندن صبح جمعه ها کجایی؟

تو ای ذکر همه لبها کجایی؟

هَذَا یَوْمُ الْجُمُعَةِ وَ هُوَ یَوْمُکَ الْمُتَوَقَّعُ فِیهِ ظُهُورُکَ وَ الْفَرَجُ فِیهِ لِلْمُؤْمِنِینَ عَلَی یَدَیْکَ وَ قَتْلُ الْکَافِرِینَ بِسَیْفِکَ‌...

اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج 🤲

🔴 قلبت را متصل کن!

🔵 آیت‌_الله‌ مصباح‌ یزدی(ره):

🟢 آدميزاد می‌تواند با وجود مقدس ولی عصر(عجل‌ الله ‌تعالی ‌فرجه) ارتباط برقرار کند، اما این معنايش اين نيست که حتما در يک بيابان يک جايی برود آقا را ببيند! خيلی‌ها امام را ديدند ولی ارتباطی (ارتباط قلبی) نداشتند...

🔹 ديدن با چشم و اين‌ها خيلی منشأ اثری نيست، دشمنان هم مي‌ديدند.آن ارتباطی مهم است که ارتباطِ دل باشد. البته اگر مجموعش(هم ارتباط قلبی هم ارتباط ظاهری) باشد خب نعم‌المطلوب اما آن‌چه مهم است، ارتباط قلبی است.

♨️غریبِ همه عالم...

🔹حضرت آقا امیرالمؤمنین علیه‌السلام:

" الغَریب مَن لَیس لَهُ حبیب "

غریب؛ کسی است که دوست و غم‌خوار ندارد...

📚غررالحکم،حدیث۵۵۷۲

🔹حضرت‌ موسی‌ بن‌ جعفر علیهما السلام در توصیف امام زمان سلام‌الله‌ علیه فرمودند :

هو الغریب...

📚کمال الدین ج۲ص۳۶۱

🔴 خاصیت دعای ندبه

🔵 صدرالاسلام همدانی در کتاب تکالیف الانام می‌گوید: از خواص دعای ندبه این است که هرگاه در جایی با حضور قلب و اخلاص تمام و توجه به مضامین عالی آن خوانده شود عنایت و توجه امام زمان ارواحنا فداه را به آن مکان جلب می کند بلکه باعث حضور حضرت در آنجا می گردد چنانچه در بعضی جاها اتفاق افتاده است.

📚 تکالیف الانام فی غیبه الامام ص ۱۹۷

#دعای_ندبه #جمعه #امام_زمان عج

#جمعه های‌انتظار

🍂لحظه ها را متوسل به دعاییم بیا...

سالیانی ست که دل تنگ شماییم بیا...

🍂در قنوت دلمان خواهش باران داریم...

ندبه خوانیم و تمنای بهاران داریم...

🍂پس ببار ای پسر حضرت باران بر ما...

که ترک خورده زمین از اثر این گرما...

🍂چند جمعه دلمان را سر راهت آریم...

تا بدانی که تمنای وصالت داریم...

🍂شهرمان را ز رخ چون قمرت روشن کن...

کوچه ها را پر‌ِاز نسترن و سوسن کن...

🍂اسمان خواهش یک جرعه نگاهت دارد...

نه که ما فاطمه هم چشم به راهت دارد...

#سلام_امام_زمانم❤️

🌱📖 السَّلَامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْمَنْصُورُ عَلَی مَنِ اعْتَدَی...

🌱سلام بر تو و آن هنگام که ظلمت هزاران ساله ی جور و ستم را تنها بارقه ای از خورشید نگاهت، صبح می کند.

🌱سلام بر تو و بر مطلع الفجرِ آمدنت که پایان تمامی ستمگری هاست...

📚 صحیفه مهدیه،زیارت حضرت صاحب الامر در سرداب مقدس، ص610.

┄┅═✧❁✧═┅.🥀

۰┄┅┅┅┅┄❅💠❅┄┅┅┅┅┄

#الّلهُـمَّ‌عَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَـــ‌الْفَـــرَج  

🥀سلام قرارِ قلب بی قرارِ ما

چه خوب است که از آرزوهایم خبر داری!

ومن دل‌خوشم به تو

پیدای پنهان، وارث زمین و زمان،

که آگاهی بر احوال نهان

[ أیُصیبکَ الیأس و الله ربڪ..]

آیا یأس تو را فرا گرفتھ درحالیڪه پرۅردگارت'الله'است؟ ـ💚✨ـ

❀❀❀•••

فقط و فقط خدا بود

که نیازم را فهمید!

بی‌آنکه در پیش کسی

آبرویم برود،

بی‌آنکه ذره‌ایی کوچک شوم،

بی‌آنکه منّتی باشد...((:

السلام علیک یابن الحسن

حال نیازمندی در وصف می‌نیاید

آن گه که بازگردی گوییم ماجرا را 🍂

#بیعت_با_امام_زمان

💢 #نفوذ_امر امام زمان سلام الله علیه #بعد_از_ظهور

🔻امام رضا سلام الله علیه در دعای معرفت در زمان غیبت فرموده:

خدایا، از تو درخواست می کنم که ولی امرت را در حالی که ظهور کرده و امر او نافذ است به من بنمایانی.

📚مصباح المتهجد ج ۱، ص ۴۱۱، مصباح الزائر ج ۱، ص ۴۲۵

#اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج‍ 

🌠 دعای مادر برای شیعیان امام زمان "سلام‌الله‌علیه"

▪️اسماء، همسر جعفر طیّار نقل می‌کند که در لحظه‌های پایانی عمر حضرت زهرا "سلام‌الله‌علیها" دیدم آن حضرت دست‌ها را به سوی آسمان برآورده، چنین دعا می‌کند:

پروردگار من! و سید من! به حق پیامبرانی که آن‌ها را برگزیدی و به گریه‌های حسن و حسین "سلام‌الله‌علیهما" در فراق من، از تو می‌خواهم گناهکاران از شیعیان من و شیعیان فرزندانم را بیامرزی...

📚 الموسوعة‌الکبری،ج۱۵،ص۱۱۷