2777
2789
عنوان

🍃حساب مردم به آنان نزديك شده درحالى‌كه در غفلتند و روى گردانند🍂

| مشاهده متن کامل بحث + 7956 بازدید | 893 پست

❍بسم‌رب‌المهدی•••|😍

❏اَلسَـلامُ‌عَلیڪَ یـٰابقیه الله•••|♥️

❍ياايهالعزیز•••|🌱

سلام‌برقوت‌...

قلبهای‌خسته🌱🕊

امروز جمعه ،متعلق به امام زمان (عج) است

پس به طور خاصی به ایشان سلام میدهیم ؛

🌼اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ

🌸 اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ

🌼اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا شَریکَ الْقُرْآنِ

🌸 اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا قاطِعَ الْبُرْهانِ

🌼 اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَ الْجانِّ

🌸اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ عَلى آبائِکَ الطَّیِّبینَ

🌼وَ أَجْدادِکَ الطَّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ

🌸وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَکاتُهُ.

┈┈••✾•🌷•✾••┈┈

#ألـلَّـھُـمَــ_عجِّـلْ_لِوَلـیِـڪْ_ألْـفَـرَج

جای همگی خالی 🌱✨

خیلی آرامش زیادی اینجا هست 

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چه قدر هم عالی😍🌺🌺متاسفانه شهرما خیلی وقته دیگه جشنی نیست...دلم تنگ شده برای اون روزایی که موکب پش ...

چقدر بد ان شاء الله بازم برگرده به اون روزاش .

باید ریشه یابی کرد چرا دیگه نیست

آدم های عاشق اهل بیت علیهم السلام که هنوز هستن چرا دیگه توی این قالب جشن برگزار نمیشه

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

😭❤️

🫂🫂غصه نخور قشنگم

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

امروز اگر خدا قبول کنه آمادیم مزار شهدا همسرم با دوستانش درب ورودی ایستادن مشغلوند...کارشان انجام می ...

عزیزم😍قبول باشه. گلزار شهدا خیلی حس خوبی داره. خوش به سعادتون مهمان شهدا هستین🌺🌺

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

دعـاۍ‌فـࢪج

إِلٰهِۍعَظُمَ‌الْبَـلاءُ،وَبَـرِحَ‌الْـخَفاءُ،

وَانْڪَشَـفَ‌الْغِـطاءُ،وَانْقَـطَعَ‌الـرَّجاءُ،

وَضـاٰقَتِ‌الْأَرْضُ،وَمُنِــعَتِ‌السَّماءُ،

وَأَنْــتَ‌الْمُسْتَعانُ،وَإِلَیْڪَ‌الْمُشْتَـڪیٰ،

وَعَلَیْڪَ‌الْمُـعَـوَّلُ‌فِۍالشِّـدَّةِوَالــرَّخاءِ.

الـلّٰـهُمَّ‌صَـلِّ‌عَـلۍٰمُحَــمَّدٍوَآلِ‌مُحَـــمَّدٍ

أُولـِۍالْأَمْـرِالَّـذِینَ‌فَرَضْتَ‌عَلَیْناطـاعَـتَهُمْ،

وَعَــرَّفْتَنابِذَلِڪَ‌مَـنْزِلَتَهُمْ،

فَـفَـرِّجْ‌عَـنّـابِحَــقِّهِمْ‌فَـرَجاًعاجِـلاًقَـرِیباً

ڪلَمْحِ‌الْبَـصَرِأَوْهُــوَأقْـرَبُ.

یَاٰمُحَـــمَّدُیَاٰعَلِۍُّ،یَاٰعَلِۍُّیَاٰمُحَـــــمَّدُ

اڪْفِیـاٰنِۍفَإِنَّڪُـماٰڪـآفِیـانِ،

وَانْصُرانِۍفَإِنَّڪُـماٰناصِـرانِ.

یَـاٰمَوْلاناٰیَـاٰصاحِبَ‌الزَّمــانِ،

الْغَوْثَ‌الْغَوْثَ‌الْغَوْثَ

أَدْرِڪْـنِۍأَدْرِڪْـنِۍأَدْرِڪْنِۍ،

السَّـاٰعَةالسَّـاٰعَةَ السّـاٰعَةَ،

الْعَــجَلَ‌الْعَــجَلَ‌الْعَــجَلَ،

یَاأَرْحَـــــمَ‌الرَّاحِمِینَ

بِحَقِّ‌مُحَمَّدٍوَآلِہ‌الطَّـاهِـرِینَ

عزیزم😍قبول باشه. گلزار شهدا خیلی حس خوبی داره. خوش به سعادتون مهمان شهدا هستین🌺🌺

یک هفته با همسرم آمدم

دیگه نتونستم دل بکنم 🥰

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

چشم گلم هر چند لایق نیستم اما می خونم حتما

چشمتون روشن به جمال آقاجانمون

لایق هستی خواهرم 🥰❤️

چشم گلم هر چند لایق نیستم اما می خونم حتما

لایق بودی عزیزم که این تاپیک هم قسمتت شده😊🌺🌺💚

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

°•~🍃

محبوب من!

در تاریکی این ایام و میان روزمره‌ام

یادم را گره می‌زنم به شما،

تا پر نور شود وجودم

از روشنابخشی نور یادتان...

سلام حضرت نور!💚

#ایهاالعزیز-

#اسلام_علیک_یا_صاحب_الزمان‍ 

#اللهم_عجل_الولیک_الفرج‍ 

#العجل_مولای_غریبم‍ 

.#سلام_امام_زمانم🤚🌤مهدےجان ؛حسرت دیدار همچنان باقیست!کاش حالا که بلا، خیز برداشته و جهان را در برگ ...

خوش اومدی عزیزم😍🌺🌺