2777
2789
عنوان

🍃حساب مردم به آنان نزديك شده درحالى‌كه در غفلتند و روى گردانند🍂

| مشاهده متن کامل بحث + 7752 بازدید | 885 پست
اگر در توانتان باشه هر جمعه یا پنجشنبه نذری بدید براش مثلا شکلات به نیت ظهورش پخش کنید و بگید صلوات ...

بله چقد قشنگ .. یادِ حضرت رو زنده کردن 🥰

استوری گذاشتن هم خیلی عالیه

مخصوصا اینکه افراد معمولا توی خلوت استوری ها رو میبینن خیلی تاثیرگذار هست.

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

خانما به نظرتون چه طوری میشه کار میدانی و در صحنه برای ظهور حضرت انجام داد ؟به غیر از فضای مجازی

چندین سالی هست که دیگه متاسفانه اعیاد شعبانیه و میلاد پیامبر و اماما اصلا با شکوه برگزار نمیشه... قبلا چراغونی بود شربت شیرینی کوچیک...الان دیگه بچه اصلا نمیدونن چه لذتی داشت اون موقع ها که جشن گرفته میشد..میشه دوباره سعی کرد مخصوصا در نیمه شعبان و به بچه ها که خیلی قلبشون پاکه راجب حضرت (عج)گفت و باهاشون آشنا کرد بچه ها رو

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر در توانتان باشه هر جمعه یا پنجشنبه نذری بدید براش مثلا شکلات به نیت ظهورش پخش کنید و بگید صلوات ...

عزیز البته که فضای مجازی به خاطر این که 

الان خیلی با فضای مجازی در ارتباطن 

تریبون خوبی هست 

منتها علاوه بر اون تو جامعه هم میشه همین کار هایی که گفتید اجرا بشه 

مثلا همسرم برچسب یا مهدی ادرکنی و یا ...

میزنن پشت ماشین ها صلواتی ..

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

سلام عزیزم منم خوندم به نیت حاجت دلتون هدیه به صاحب الزمان عج الله 🤲🏻💚ان شاءالله حاجات دلتون براو ...

ممن نمی گل از دل پر مهر محبتتون 

من به نیتظهور  آقا می خونم برای حاجت روا شدن شما 

❣#سلام_امام_زمانم ❣

السَّلامُ عَلَيْكَ يا عَيْنَ الْحَياةِ...

🦋سلام بر تو ای مولایی که یادت زنده کننده قلبها و ظهورت سر‌آغاز حیات طیبه است.

📘 زیارت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در روز #جمعه.

#امام_زمان‍ 

#اللهم_عجّل_لولیک_الفرج‍ 

چندین سالی هست که دیگه متاسفانه اعیاد شعبانیه و میلاد پیامبر و اماما اصلا با شکوه برگزار نمیشه... قب ...

توی شهر ما که خداروشکر هنوز خیلی خوب برگزار میشه 😍

آره درسته بچه ها مخصوصا از کودکی آشنا بشن با حضرت.. خیلی توی سرنوشتشون تاثیر گذار هست

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

من زنده ام بعشق تو آقای خوبیها ❣

سلام بر مهدى امّتها سلام بر هدایت گر قلوب سلام حضرت آرامش

هر کجا اسم شما را می بینم هر کجا که نامتان به میان می آید حال دل همه خوب می شود. چه رسد به اینکه صدای اناالمهدی تان  در گوش زمین بپیچد ... !

برگرد ای آرامش فلوب منتظران .

#اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج‍ 

برچهره دلربای مهدی (عج) صلوات

💚سلام‌امام‌زمانم

امام خوب زمانم هر کجا هستید

با هزاران عشق و ارادت سلام

السّلامُ عَلَیْڪَ یا صاحِبَ الزَّمانِ

اَلسَّلامُ عَلَیْڪَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ ،

اَلسَّلامُ عَلَیْڪَ یا شَریڪَ الْقُرْآنِ ،

اَلسَّلامُ عَلَیْڪَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَالْجانِّ

اللَّهُمَّ_عَرِّفْنِےحُجَّتَڪ

اللّٰھـُــم‌عجِّل‌لِوَلیڪَ‌الفَرَجْ

سَلامٌ‌عَلیٰ‌آل‌ِیاٰسینْ.♥️.

ای‌خوشاروزی‌که‌مامعشوق‌رامهمان‌کنیم

دیده‌ازروی‌نگارینش،‌نگارستان‌کنیم ..

°درین‌زمانه‌غریبم.🥀.

°بگو‌به‌حضرتِ‌عشق...

°به‌هر‌بهانه‌نشد،بی‌بهانه‌برگردد

السَّلامُ‌عَلَيْكَ‌يَاوَعْدَاللَّهِ‌الَّذِی‌ضَمِنَه.

ممن نمی گل از دل پر مهر محبتتون من به نیتظهور آقا می خونم برای حاجت روا شدن شما

ممنون عزیزم لطف کردید

حاجت دلم هم همون ظهور و سلامتی حضرت هست❤️

بله چقد قشنگ .. یادِ حضرت رو زنده کردن 🥰استوری گذاشتن هم خیلی عالیهمخصوصا اینکه افراد معمولا توی خل ...

آره  آقا جان بعضی ها فراموش کردند متاسفانه اینجوری یاد آوری میشه که ما آقای داریم که میاد ما از این دنیا پراز گناه نجات می دهد 

آرامش بخش هست امتحان کنید 

• و‌ تـوی ِهمیـن‌ ساعتۍ‌ که،
داری این‌ پیام‌ رو‌ می‌خونے💌
.
•هیچکس‌جز‌مهدی فاطمہ‌ۜ
'' بہ‌ فکر‌ تو‌ نیست '
حتی‌ اگہ‌ تو طول‌ روز بہ‌ یادش‌ نبودی :)
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

توروخدا برام دعا کنین تنهام مسیولیت یه بچه هم باهامه هر روز با استرس از خواب بیدار میشم💔شاید خدا ب ...

ان شاءالله زود زود این استرس و نگرانی ها برطرف بشه و شاهد تاپیک شادیتون باشیم عزیزم🌺🌺😌

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺