2777
2789
عنوان

اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 27 پست
دقیقا مثل بابای من امشب انقد سر این موضوع گریه کردم که نگو ترسیده شدم میترسم باز بره سمتش

من بار اولش هس صدبار قرص خورده گذاشته کنار باز رفته سمتش هرموقع شک کر م درست بوده میدونم الانم اینجوریه واقعا دیگ درست نمیشه همه کار کردم فایده نداره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم شاید باز قرص مواد هرچیزی

اگه مواد سنتی مثل تریاک مصرف میکنه باز بهتر از قرص متادون  و ب ۲ مواد صنعتی هست اینا درمانش خیلی سختتر هست ، اشتباه شما این هست که یه شبه انتظار دارید اون ترک کنه  یه شبه معتاد نشده که یه شبه بتونه ترک کنه همین طرز فکر اشتباه باعث میشه به سمت موادهای خطرناکتر کشیده بشه درواقع از چاله به چاه افتادن هست اول از همه خودش واقعا باید بخواد که ترک کنه اگه خواست شما هم کمکش کن یواش یواش کم کنه بزاره کنار چیزی حدوده شیش ماه یک سال زمان میبره اونهم با کمک دکترو روانشناس الان فعلا بهترین کاری که ازشما برمیاد نزارید سمت قرص و موادهای خطرناک دیگه بره . .

اگه مواد سنتی مثل تریاک مصرف میکنه باز بهتر از قرص متادون و ب ۲ مواد صنعتی هست اینا درمانش خیلی سخت ...

میگم میزاره کنار میگه نمیخورم باز ازش قایمکی بعد ی مدت پیدا میکنم یا میره سرکار از کسی میگیره بهشم میگم میگه من هیچیم نیس ولی تو حالت هاش همه چی میفهمم

بندازش کمپ سپاه ۶ ماه نگهش میدارن اما پاک میاد بیرون

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

میگم میزاره کنار میگه نمیخورم باز ازش قایمکی بعد ی مدت پیدا میکنم یا میره سرکار از کسی میگیره بهشم م ...

دروغ میگه نمیتونه به این راحتیها بزاره کنار هروقت داشته باشه مواد مصرف میکنه نداشته باشه قرص.  هرموقع اومد بهت گفتم واقعا خسته شدم میخوام بزارم کنار کمکم کن اونموقع متوجه شو که حرف راست میزنه اما اینکه بهت بگه گذاشتم کنار و هیچی مصرف نمیکنم بدون دروغ میگه میدونی چرا کنار گداشتن یکی دوماه اصلا نمیتونه کوچیکترین تکونی و حرکتی  بکنه تا ازبدنش دفع بشه و بدن دیگه احتیاجی به مواد نداشته باشه نه اینکه یه روز بی حال باشه یه روز سرحالو پرانرژی.

نمیاد که گفت ازمایش میدم من هیچیم نیس دروغ میگه ترک کردنش اسونه باز نره سمتش مهمه

کسی که متادون میخوره بهش میگن دوایی

یعنی ته مواد بعد متادون تزریقه

این دوا رو برای ترک استفاده میکنن اگه کسی به همین اعتیاد پیدا کنه

سخت ترین اعتیاد و ترک رو داره

نمیاد که نیاد اگه دیدی جدیه

اشنا پیدا کن بزور بندازش

خوش خیال نباش نمیره سمتش یه روزی میاد که دیگه دیره

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

دروغ میگه نمیتونه به این راحتیها بزاره کنار هروقت داشته باشه مواد مصرف میکنه نداشته باشه قرص. هرموق ...

اره دیگ کدئین میخورد روزی ی ورق چن روز خونه بود نمیخورد حالش بد بود تب و لرز رفتیم دکتر حتی گفتم دارم ترک میکنم بهم قول داد بعد ک دردشو بادش میره باز میبینم بعد چن ماه میخوره یا بیرون چیزی مصرف میکنه

۲۵

بنده خدا سن زیادی هم نداره  از الان خودشو گرفتار کرده ومقصر اصلی هم خودشه هرچند مشکلات زندگی کار درآمد شغل  پول خانواده دوست رفیق همه اینا تاثیر داره اما توجیه محکمی نیست برای معتاد شدن اول و آخر مقصر اصلی خودش هست داره آینده خودشو نابود میکنه هیچی الان براش مهم نیست حتی چند وقت دیگه خودش هم برا خودش مهم نیست فقط نزار سمت موادها و قرصهای دیگه بره اینو هم بدون هرچی بیشتر بهش گیر بدی بدتر میکنه فکر میکنه هنوزم خیلی با ارزش هست  تا جایی که میتونی بحث و دعوا باهاش نکن هرچی عصبی تر بشه بدتر میشه  نمیگم بی اهمیت باش نه اتفاقا کاری کن که ازت بترسه و حساب ببره  بزرگترهاش خانوادش ببرن دکترو تحت نظر دکترو روانشناس باید باشه  من فقط متوجه شدم به حرفاش هیچ اعتمادی نیست  هرچی هم بگی با یه دروغ دیگه قانعت میکنه .