2777
2789
آره خواهر شانس ما اینه دیگه😂

شانس که نیست خواهر اه اه، اگه میدونستم این دماغ نقش پررنگی تو زندگیم ایفا میکنه خودم قبلش میکندمش مینداختم اشغالی😂😂😂😂😂😂😂

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبح ها سیاهدونه وعسل به ناشتا بخور فعالیه من معدم داغوننن بود ولی یک قوطی عسل و هروز خوردم تاتموم شد ...

چشممم عزیزممم اتفاقا داشتم ولی نخوردم  🫣

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
سلام عزیزم خوبی والا انقد خوردم دیگه کار ساز نیست

فدای تووو

در این حدد 

منم معده درد عصبی دارم خودشو دخالت میده 😅

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

نت مفت دارم دارم فیلم دان میکنم

این نت مفت داستانش چیه منم ۱۰۰ گیگ شبانه دارم ولی خودم نگرفتم بدای همه فعال شده ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
فداات مرسیییولی خوب شدنی نیست فقط میشه کنترلش کرداونم ب سختی خیلی درگیرم 🙁از ته دلت میشه دعا کنی بر ...

الهی بمیرررررم 

کاری بجز دعا ازم‌برنمیاد دوست عزیزم

ایشالا ک زودتر خوب بشی گلم😔🫂

خانما من حامله نیستم عقب انداختم ولی لکه بینی دارم سه روزه که هی قطع میشه چیکار کنم که اکه باردار بو ...

اول بیبی چک بزن ببین مثبته یا نه

بعد چرا سقط کنی گلم

از استرس نمیتونم بزنم میترسم مثبت بشه دو تا بچه چهار سال و یک ساله دارم😢

عزیزم مثبت باشه بدونی بهتره حداقل ی تصمیمی بتونی بگیری

بچه ها تاپیک آخرمو گزارش میزنید هر کی زد لایک کنه صلوات بفرستم براتون ممنون

اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین