2777
2789
آره خواهر شانس ما اینه دیگه😂

شانس که نیست خواهر اه اه، اگه میدونستم این دماغ نقش پررنگی تو زندگیم ایفا میکنه خودم قبلش میکندمش مینداختم اشغالی😂😂😂😂😂😂😂

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوابم برد دیشب خیلی مریض شدم مشکل گوش دارم شدیده

اخییی عزیزممم ایشالا ک زودتر خوب بشی گلم😘

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

صبح ها سیاهدونه وعسل به ناشتا بخور فعالیه من معدم داغوننن بود ولی یک قوطی عسل و هروز خوردم تاتموم شد ...

چشممم عزیزممم اتفاقا داشتم ولی نخوردم  🫣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

سلام عزیزم خوبی والا انقد خوردم دیگه کار ساز نیست

فدای تووو

در این حدد 

منم معده درد عصبی دارم خودشو دخالت میده 😅

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

نت مفت دارم دارم فیلم دان میکنم

این نت مفت داستانش چیه منم ۱۰۰ گیگ شبانه دارم ولی خودم نگرفتم بدای همه فعال شده ؟

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
فداات مرسیییولی خوب شدنی نیست فقط میشه کنترلش کرداونم ب سختی خیلی درگیرم 🙁از ته دلت میشه دعا کنی بر ...

الهی بمیرررررم 

کاری بجز دعا ازم‌برنمیاد دوست عزیزم

ایشالا ک زودتر خوب بشی گلم😔🫂

خانما من حامله نیستم عقب انداختم ولی لکه بینی دارم سه روزه که هی قطع میشه چیکار کنم که اکه باردار بو ...

اول بیبی چک بزن ببین مثبته یا نه

بعد چرا سقط کنی گلم

از استرس نمیتونم بزنم میترسم مثبت بشه دو تا بچه چهار سال و یک ساله دارم😢

عزیزم مثبت باشه بدونی بهتره حداقل ی تصمیمی بتونی بگیری

بچه ها تاپیک آخرمو گزارش میزنید هر کی زد لایک کنه صلوات بفرستم براتون ممنون

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک لعنت به اونی که زندگی ما رو این طوری کرد سالای جوونیم داره بیخود میگذره 😭😭