سلام برفی خوبی من شمارویادمه حتی تاپیک قبلت که چندماه پیش بود که شوهرت میخواست بیاددنبالت ... ببین وقتی شخصیت شوهرتو میشناسی میدونی مغروره خودشیفته ست . خوب دوتاراه داری الان که ۴ ماهه جدایی ازش میدونم خیلی ازنظر روحی تحت فشاری و گریه هاتو خیلی وقته فهمیدم . ولی راه دیگشم زندگی باهاشه باپذیرش این حالتاش ... حتمارفتی پیش مشاور و تیپ های شخصیتی رو هم بلدی ... من خودم مثلا خیلی درونگرام اهل جمع اهل تلویزیون یافیلم. اینا نیستم شوهرم خیلی سعی کرد تغییرم بده واسه دل اون یکم میکنم اینکارا رو اماوقتی نیست میرم تو حال خودم با حالات خودم خیلی آرامش دارم . الان فکرمیکنم شوهر تو یاهرآدم دیگه هم با اون تیپ شخصیتی خودشه که چقدر آرامش داره و حالش خوبه ببین واقعا نمیشه ادما را مجبورکرد تغییر کنن فقط بپذیر همینجورکه هست بعدم اگر دوستش داری و فکر میکنی دیگه بستتونه ۴ماه دوری و بنظرت بالاخره یکنفرتون باید سد این غرور رو بشکنه تولدش بهانه خوبیه که این دیوار سیمانی سرد رو سوراخ کنی ببین واقعا زندگی تنها واسه هردوتاتون فقط افسردگی و حال بد داره من خودم تنهاباشم اصلا نه دلم غذا میخواد نه خواب دارم نه روحیه ... میفهمم چه حالی داری اونم حالش خوب نیس دادخواست طلاقم نداده که بگی منو نمیخواد پس از الان شور زندگی رو خودت برگردون به جفتتون بلند شو برو کیک سفارش بده روشم بنویس برای هردوتامون
کادو بخر هم واسه اون هم براخودت
من چون خیلی وقته میشناسمتون این پیشنهاد رو برات دارم
حیفه شماست عزیزم
برگرد به زندگیت
ببین مردای الان مث قدیم نیستن که خودشونو کوچیک کنن تازنشون برگرده
مردای الان مغرورن ... دیگه اینا اثار تهاجم فرهنگیه
مردا هم تغییر کردن
فکر کنم ۴ ماه محلش ندادن بسشه ادب شده
برگرد بهش گلی