2777
2789
عنوان

میاین درد دل آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 43 پست
نکنه به خودش ضرر زده من خوب میشم یه روزی این روزای بد تموم میشه گریه هام قطع میشناون میمونه و کار ها ...

آره خانم درسته 

حق با شماس

ولی یه چیزایی تو دنیا قابل برگشت نی 

مث عمر به تباهی رفته 

آره خانم درسته حق با شماسولی یه چیزایی تو دنیا قابل برگشت نی مث عمر به تباهی رفته

اره این درسته 

عمر هیچ وقت نمیاد 

و چه حیف که یه آدم عوضی بیاد و زندگی رو نابود کنه

لعنت به آدم های نا اهل و خود شیفته 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ناراحت نشدمسایت به این بزرگی خیلیا کاربری منو میشناسن هیچکسی نیومد دو کلمه حرف بزنه شما اومدی 🙏🏻

گاهی حرفایی هس که روح و روان آدم رو نابود میکنه و باید گفته بشه 

و متاسفانه نمیشه این حرفا رو به دوست آشنا و خانواده گفت 

پس بهتره جایی گفته بشه و شنیده بشه که بعد دور از جونتون سرکوفت و سرزنش نشه 

گاهی حرفایی هس که روح و روان آدم رو نابود میکنه و باید گفته بشه و متاسفانه نمیشه این حرفا رو به دوست ...

دقیقا درسته 

منم برا همین اینجا گفتم

همینو مثلا به خواهرام میگفتم 

میگفتن بس کن راجع به اون حرف نزن

چرا هنوز درگیری و این حرفا

کار درست همینه که گفتی ولی حال خودم رو چجوری درست کنم

خوب میشی کم‌کم گلم،فقط زمان لازمه،فرصت بده به خودت،مهربون باش با خودت،اگه الان ناراحتی ،با غمت نجنگ،دقیقا همین الان وقت ناراحت بودنه،گریه کن ،غمگین باش،زندگی همینه،بعد که این دوران بگذره ایشالا کم‌کم میفتی تو سرازیری

دقیقا درسته منم برا همین اینجا گفتمهمینو مثلا به خواهرام میگفتم میگفتن بس کن راجع به اون حرف نزنچرا ...

سلام برفی خوبی من شمارویادمه حتی تاپیک قبلت که چندماه پیش بود که شوهرت میخواست بیاددنبالت ... ببین وقتی شخصیت شوهرتو میشناسی میدونی مغروره خودشیفته ست . خوب دوتاراه داری الان که ۴ ماهه جدایی ازش میدونم خیلی ازنظر روحی تحت فشاری و گریه هاتو خیلی وقته فهمیدم . ولی راه دیگشم زندگی باهاشه باپذیرش این حالتاش ... حتمارفتی پیش مشاور و تیپ های شخصیتی رو هم بلدی ... من خودم مثلا خیلی درونگرام اهل جمع اهل تلویزیون یافیلم.  اینا نیستم شوهرم خیلی سعی کرد تغییرم بده واسه دل اون یکم میکنم اینکارا رو اماوقتی نیست میرم تو حال خودم با حالات خودم خیلی آرامش دارم . الان فکرمیکنم شوهر تو یاهرآدم دیگه هم با اون تیپ شخصیتی خودشه که چقدر آرامش داره و حالش خوبه ببین واقعا نمیشه ادما را مجبورکرد تغییر کنن فقط بپذیر همینجورکه هست بعدم اگر دوستش داری و فکر میکنی دیگه بستتونه ۴ماه دوری و بنظرت بالاخره یکنفرتون باید سد این غرور رو بشکنه تولدش بهانه خوبیه که این دیوار سیمانی سرد رو سوراخ کنی ببین واقعا زندگی تنها واسه هردوتاتون فقط افسردگی و حال بد داره من خودم تنهاباشم اصلا نه دلم غذا میخواد نه خواب دارم نه روحیه ... میفهمم چه حالی داری اونم حالش خوب نیس دادخواست طلاقم نداده که بگی منو نمیخواد پس از الان شور زندگی رو خودت برگردون به جفتتون بلند شو برو کیک سفارش بده روشم بنویس برای هردوتامون 

کادو بخر هم واسه اون هم براخودت 

من چون خیلی وقته میشناسمتون این پیشنهاد رو برات دارم

حیفه شماست عزیزم

برگرد به زندگیت

ببین مردای الان مث قدیم نیستن که خودشونو کوچیک کنن تازنشون برگرده

مردای الان مغرورن ... دیگه اینا اثار تهاجم فرهنگیه

مردا هم تغییر ‌کردن

فکر کنم ۴ ماه محلش ندادن بسشه ادب شده

برگرد بهش گلی 

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

سلام خاله برفیییی تاپکتو الان دیدم منو یادتونه؟

امیدوارم زندگیتون سریعتر اوکی بشه و دوباره شاد و خوشحال بشید❤️

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

سلام برفی جان چطوری عزیزم؟ببخشید من دیشب خواب بودم ندیدم تاپیکتو ....برفی جان تو همشری منی من همیشه ب فکرتم و چکت میکنم ... خیلی خیلی درکت میکنم .. من هم پدر خودشیفته دارم هم نامزدم اینجوری بود .. من حالمو با نزدیک شدن ب خدا و بخشش خودم خوب میکنم .اما اینو بهت بگم که هیج وقت حالم واقعا خوب نشد زخمی ک اون ادم بهم زد و فقط با تاوان دادنش شاید یکم خوب بشه . اما میتونی تراپی بری نماز بخونی با خدا حرف بزنی ورزش کنی و اینو بپذیری که ادم خودشیفته نمیتونه جز خودش ب کسی اهمین بده و بپذیری و طلاق بگیری یا تا آخر عمرت وابسته این سرد و گرم شدن شوهرت باشی اینا هیچ وقت خوب نمیشن فقط با بالا رفتن سنشون ک از تنهایی میترسن ساکت میشن ... خیلی متاسفم ک انقدر دردت عمیقه  میفهمم تورو خیلی زیاد 

♾️🖇❤️

عزیزم من اگر بخوام درددل کنم فقط راجع به لابیا پلاستی  و هودکتومی که کردم میکنم 🥲

حسم کم شده چکار کنم 🥲 دیگه خسته شدم پر حس بودم الان به زور حس دارم چهارماهه عمل کردم ..والا دیگه قرص تقویت قوای جنسی سفارش دادم شاید فرجی شه