2777
2789
عنوان

تقریبا از مدرسه ام متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 47 پست
الان با بوغض شدید دارم به لوازم ناخنکاریم نگاه میکنم و دستام که شبی دستای مرغ شده

میفهمم چی میگی عزیزم ولی چاره چیه صبر کن دبیرستانت که تموم بشه همه این کارها رو میتونی انجام بدی

قبول دارم من تقریبا همسن خودتم‌مدرسه ما هم همین هست هیچ درکی ندارنولی به نظر نمیشه گفت دیگه بعدش نم ...

تا همیشه حسرت اینکه سر صبح مرتب و با صورتی که دوست دارم برم مدرسه تو دلم میمونه، لامصب من ابروهام پهنه اگه یکم ژل ابرو نزنم جمعش نکنم کتلتی عه کلفته منو سر صبح نگه میدارن بشورم برم کلاس

اون سری داشتم رد میشدم سربازه اومده تو صورتم میگه بابابزرگ؟ قربون ابروهات برم خودتی؟ تا سر چهار راه با کیف دنبالش کردم 

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چرت نگو برو مدارس دولتی اروپا رو سرچ کن ببین کاشت ناخن آزاده؟

من ایران زندگی نمیکنم بچه من داره اینجا میره مدرسه سال بالاهای دختر اینجا با لباس خونگی میان مدرسه

و هیچکس هیچ کاری باهاشون نداره وقتی مخالف یک چیزی هستی لازم نیست برای مخالف چرت پرت بگی 

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...

قربون دختر خواهرم بشم ۱۷ سالشه تا حالا یه کرم به صورتش نزده البته منظورم کرم آرایشی . مثل ماه میمونه. چرا باید لطافت پوستتونو با مواد شیمیایی خراب کنید آخه؟ مژه فلان ناخن بهمان به وقتش کلی وقت داری براش الان وقتشه آینده تو بسازی گل 

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

باور کن اگه موهام رنگ باشه هنوز میتونم کتاب دستم بگیرم

آره ولی نصف وقتت صرف فک کردن به ریشه مو و ناخن پا و مژه و ژل ابرو و فلان میشه بقیشم صرف انجام دادنش

آره ولی نصف وقتت صرف فک کردن به ریشه مو و ناخن پا و مژه و ژل ابرو و فلان میشه بقیشم صرف انجام دادنش

هنوزمممم همینمااا به قرآن همه اینارو الانم انجام میدم فقط میگم اونا میرن رو مخ برای مژه ای چیزی.

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

تا همیشه حسرت اینکه سر صبح مرتب و با صورتی که دوست دارم برم مدرسه تو دلم میمونه، لامصب من ابروهام په ...

بیخیال دیگه توی مدرسه هم مثل هم هستیم

بعد مدرسه جبران می کنیم این روز ها را دیگه

دوسال دیگه هم تحمل کن ما که تا اینجا تحمل کردیم این به روش😅

من معدلم 18نیمه گل

تو اون مدرسه فقط شما نیستی که . شاید شما تیزهوشی میتونی همزمان درس بخونی و کارای دیگه ولی بقیه نتونن . اینجاس که قانون سادگی میاد جلو . نمیشه به بقیه گفت شما نکنید این خانم فقط بکنه که

مثل اینه یکی بگه من تو جاده دوس دارم با سرعت ۲۰۰ برم تا حالا هم تصادف نکردم دست فرمونم هم عالیه چرا جلومو میگیرن ؟! 

پس بقیه چی