2777
2789
عنوان

بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 22 پست
اینقدر گرونی وحشتناک هستهر چی پول داشته باشی میره واسه مواد غذاییخیلی عجیبه نمیدونم واسه من فقط عجیب ...

عجیبه برای هممون ولی کاری از دستمون بر نمیاد.

انقدر دلم میسوزه برای کارگرای بدبخت 

بابا خط فقر شده ۵۰ میلیون.به کی بگیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگی پراز شرایط عجیب غریبه من الان ی ماشین نسبتاخوب دارم ی گوشی خوب دارم مستاجرم ولی شرایطمون بدنیس اما امشب و دراین لحظه حتی شام نداریم منتظر همسرم بیاد از اسنپ کلا دیگه روهیچیه این زندگی اعتباری نیس

شمانميتونيدكارهاي بزرگ انجام بديداگه چيزهاي كوچيك حواستونوپرت كنه🎈
نمیدونم اینا چیه

باسلام
اپلیکیشن میلی گلد را نصب کنید سپس در قسمت کد دعوت این کد را وارد کنید ( milli-xwkh6 ) و در این اپلیکیشن ثبت نام کنید پس از تکمیل ثبت نامتان ۱۰ سوت طلا به ارزش ۱۱۵هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید و به ازای هر دعوت نیز ۱۱۵ هزارتومن دیگر هدیه میگیرید .

و همچنین اپلیکیشن تکنوگلد را نصب کنید سپس در قسمت کد دعوت این کد را وارد کنید ( 4ceVqP ) و در این اپلیکیشن ثبت نام کنید پس از تکمیل ثبت نامتان ۱۵ هزارتومان از این برنامه هدیه میگیرید و به ازای هر دعوت نیز ۱۵ هزارتومن دیگر هدیه میگیرید .

سلام عزیزم..تو یک‌تاپیکی گفته بودم از مشهدم گفتید اگه رفتم حرم دعاتون کنم..بهتر دیدم تو تاپیکهای خودتون جواب بدم..چشم عزیزم حتمااااا...براتون دعا میکنم...شما هم لطف میکنی برای من دعا کنی.یک مشکل بزرگی برام پیش اومده۰🙏🙏🙏❤️❤️❤️

سلام عزیزم..تو یک‌تاپیکی گفته بودم از مشهدم گفتید اگه رفتم حرم دعاتون کنم..بهتر دیدم تو تاپیکهای خود ...

سلام عزیزم ممنونم از لطفت چشم حتما براتون دعا میکنم.انشااله هر چی از خدا میخوای بهت بده