2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 49 پست
چون بین اقوام ما دیگه من با ۲۲ سال انگار ک دختر خیلیی بزرگی امفکر فامیلامون خیلییییی عقبههههه😭😭

ول کن به بقیه چه 

حرف مردم همیشه هست 

تو قراره یه عمر زندگی کنی با طرف 

دو فردا دیگه یچی بشه هیچکدومشون جوابگو نیستن تویی و تصمیمی که گرفتی مسئولیت انتخابت پای خودته نمیتونی بگی چون فک و فامیل دید خوبی بهم نداشتن مجبور شدم بدبختم کردن و فلان. 

خودت عقل و اختیار داری واسه خودت تصمیم بگیر با بقیه مشورت کن ولی اجازه دخالت نده

هستن کسایی که به عشق اولشون میرسن من داداشم یه دختره پسندید با همونم ازدواج کرد قبلشم اصلا به کسی فک ...

بله ولی تعداد اونایی که نمیرسن خیلی بیشتره 

اصلا عشق اول رو ادم میره تو زندگی با خودش میگه چقدر بی تجربه بودم عاشق این شده بودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای واقعا!؟؟

معلومه

به نظرم بخاطر حرف مردم زندگیتو خراب نکن

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
یا خدا نامزدی ینی چیعقد؟ من طلاق بعد ازدواج گرفتم هی خواستگار دارم و دارمچ ربطی داره؟ ی چیزایی اینجا ...

من نامزد بودم ۴ ماه

عقد نکرده بودیم

خیلیی ذهن خانوادم و فامیلمون عقبه بخدااا

انقد دلم میخواست خانوادمم اینطوری فک کنن🥲🥲🥲

بابا ول کن خانواده رو

بخدا من ۲۴ سالمه عروسیم کردم جدا شدم

هی خواستگار هست ک هست 

همیشه خواستگار داشتم اصن طوری نبوده بترسم کسی نیست

اصن ۲۲ سنیه؟ 

من ۲۲ تو فکر ازدواج نبودم

الانک ۲۴ سالمه یذره بش فک میکنم

پشمام ریخت اصن

انقد دلم میخواست خانوادمم اینطوری فک کنن🥲🥲🥲

اول و آخر این شمایی که باید انتخاب کنی فکر کن یه عمر با این افکار زندگی کنی باهاش خیلی سختت میشه ولی اگه بزنی به بی خیالی مشکلی نیست

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

چون بین اقوام ما دیگه من با ۲۲ سال انگار ک دختر خیلیی بزرگی امفکر فامیلامون خیلییییی عقبههههه😭😭

این حرفا رو بریز دور 

آینده ادم که بچه بازی نیست بخاطر حرف اقدس خانم و عفت خانوم به بادش بدی 

شرایط پسره خوبه 

برید پیش مشاور اوکی داد ازدواج کنید

بابا ول کن خانواده روبخدا من ۲۴ سالمه عروسیم کردم جدا شدمهی خواستگار هست ک هست همیشه خواستگار داشتم ...

باید خانوادمو یطوری قانع کنم ک اینطوری فک نکنن 

چون خیلییی غر میزنن بهممم

اول و آخر این شمایی که باید انتخاب کنی فکر کن یه عمر با این افکار زندگی کنی باهاش خیلی سختت میشه ولی ...

این افکار مال نهایتا یکی دوسال اول زندگیه

حرف مردمم باد هواست عروسی نفر بعدی همه چی یادشون میره 

میرن سراغ چرت گفتن درباره عروس دوماد بعدی