2777
2789

عزیزم برای مدیریت هزینه هات اول مطمئن شو از فروشگاهی که محصولاتشون گرونه خرید نمیکنی اگر شهر خودتون قیمت ها مناسب تره خوراکی و هله هوله هاتو از اونجا بخر و ببر

اگر میبینی غذای بیرون داره برات گرون میشه خودت غذا بپز و اندازه یکبارم اضافه بپز تا بتونی فریز کنی

حبوبات و این چیزا که میشه رو هم میتونی از خونتون بیاری که خیلی هزینه نکنی

محصولات خوراکی که خراب میشن رو خیلی کم کم بخر که نخوای دوربریزی و بهتم فشار نیاد

و چیزی که برای خود من تو مدیریت هزینه هام جواب داده هم اینه همه ی پولام تو یه کارت دم دستی ام نیست و پخششون میکنم اون کارت ها رو هم جلو چشم نمیذارم

یکی هم هر ماه یه مبلغی اسنپم رو شارژ میکنم و سعی میکنم یه وقتایی پیاده روی کنم یا از اتوبوس استفاده کنم که  که کم نیارم 

من دیدم تو تایپیکت دنبال راهکار بودی ولی در موردش نظری بهت ندادن امیدوارم کمکت کرده باشم

ببخشید عزیزم تاپیک رو قفل کردید مجبور شدم بیان اینجا 😁✋

عزیزم اول اینکه این مناسبتها  و سوغاتی های واقعا اضافی و الکی هستن

سالی یکبار برای هر عزیزی یه کادوی کوچیک و یادگاری بخری کافیه

شوهرتم اذیت نکن سر این نمایشا

البته می‌دونم اقتضای سنته....

دوما باید به اندازه ای با شوهرت رو راست و صمیمی باشید که هردوتون بدون تعارف همه حرفها درخواست ها و نیاز هاتون رو بهم ابراز کنید 

واگه هم نظر نبودین با گفتگو. به راه حل برسید

شما نباید بگید من پرخرج بودم و خواهم ماند

اول نگاه کنید درست خرج کردن رو یاد بگیرید

بعد با خیال راحت و منطقی به همسرتون بگید که نیاز های مالی اون رو برآورده کنه بدون اینکه هر ماه سر پول خواستن دچار شرم و خجالت بشید

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.