2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

درباره نهی از منکر خب خیلیا انتقاد پذیر نیستن و من واقعا نمیتونم تغییرشون بدم، اما سعی میکنم بچه هام و (البته بچه های اینده) 😂

خوب تربیت کنم، فعلانم دارم روی خواهر و برادم تلاش میکنم براشون از خدا میگم از امام زمان میگم از کار های خوب میگم، بنظرم هممون باید نسل های بعدیمونو خوب تربیت کنیم نه افراطی هاا که دلزده بشن ولی تاجایی که ممکنه درست تربیت کنیم اون وقت نسلی خوب تربیت میشه وگرنه نهی از منکر رو خیلیا جواب نمیده و بیشتر لجشون میگیره کلا باید از اول روی بچه ها کار کنیم تا انسان بودن درشون شکل بگیره

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆ 🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

درباره نهی از منکر خب خیلیا انتقاد پذیر نیستن و من واقعا نمیتونم تغییرشون بدم، اما سعی میکنم بچه هام ...

بله درسته قطعا تربیت خیلی مهمه

ولی تذکر به دیگران با شرایط درست هم واجبه،

ببینید من با تجربه میگم یک سری ها قبول نمیکنن که کار بدیه اما سعی میکنن جلوی بقیه اون گناه رو انجام ندن

و یک سری هم کسی بهشون نگفته حتی پدر و مادر

پس واجبه ما هم بگیم

عزیزم موفق باشین معلومه که خواهر خوبی هستی

چرا؟!  خوده پیامبر وصیت کردن در حدیث ثقلین  اگه میخواین گمراه نشین و از راه درست منحرف ن ...

۱هر مدل تایپک مذهبی ممنوعه جزو‌ قوانین سایت مگر یک سری تایپک خاص مثل صلوات ...

۲ ادبیات و شخصیت هر کس رو تو یک گفت و گو ساده میشه دید با دیدن شما باز هم خداروشکر میکنم که هر کی باشم حداقل ادبیات و شخصیت خوبی دارم 

۳ خجالت چرا ؟ خجالت رو باید تو و امثال تو  بکشن‌که فاقد هر گونه ادب و شخصیت لول هستین...

۴ به نفع خودت و امثال خودت هست دیگه روم ریپلای نزنی چون مطمن باش لیاقت این رو ندارید حتی بامن هم کلام شید و خودتو اذیت نکن دیگه چون هر چی بگی دیگه جوابتو نمیدم فقط 🏨🏨میفرستم...

تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشار باش❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋عرب ملک غزه فلسطین کجا ؟هزاران چو لبنان و این و آن فدای یک خشت ایران زمین 🦋

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز