2777
2789
عنوان

بابام سر مهریه کلی دعوام کرد🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم پدرت نگرانه نکنه خانواده داماد قبول نکنن و هم بخورهاصولا خانواده ها در ازدواج دوم بیشتر نگ ...

نه باباااا اونا قبول کردن 

تازه بابام دو دفعه بهم زده الانم همه چیو انداخته بعد عید جشن نامزدی و عقد و همه رو 

اونا هم ساکت که باز بابام بهم نزنه😂😂😂😂

نه باباااا اونا قبول کردن تازه بابام دو دفعه بهم زده الانم همه چیو انداخته بعد عید جشن نامزدی و عقد ...

انقدر طول بکشه احتمال اختلاف و سرد شدن هست ها 

از طرفی چون پدرتون چندبار بهم زده حس بی اعتمادی و دخالت به پسر و خانوادش القا میکنه 

انقدر طول بکشه احتمال اختلاف و سرد شدن هست ها از طرفی چون پدرتون چندبار بهم زده حس بی اعتمادی و دخال ...

مادرش دخالت کرد زنگ زد بهم گفت انقدر به فکر مادیات نباش و به پوشش کار داشت و...

بابامم گفت اون فکر میکنه طلاق گرفتی از پسرش پایین تری و گفت همه چی تموم دیگه اومدن اصرار کردن پدرم هم گفت بره بعد عید تا بهتر همو بشناسن 😂😂😂🤦‍♀️

نامزدم هم میخواست با پدرم حرف بزنه بیوفته جلو جشن نامزدیمون ولی پام شکسته فکر کنم عمل هم بخواد

مادرش دخالت کرد زنگ زد بهم گفت انقدر به فکر مادیات نباش و به پوشش کار داشت و...بابامم گفت اون فکر می ...

اهان پس پدرتون دلیل منطقی داشتن

فکرکردم شاید بی دلیل اینکارو انجام دادن