2777
2789

تقریبا اکثریت زن های جامعه مخصوصا نسل جدید دقیقا اندازه مرد ها و بسیار مسئولیت پذیر تر از مرد ها دارن کار میکنن ،با شرایطی که تازه اکثر کار ها حقوق زن ها از مرد ها کمتره با سختی کار مساوی بعضیا کجا زندگی میکنن که میگن زن ها زحمت پول در اوردن رو دوششون نیست ،اتفاقا هست خوبم هست اشتباهشون اینه که در کنار پول در اوردن همه کار های شخصی شمارو هم انجام میدن و تو روتون نمیزنن که اشپزی و ظرف شستن و تمیز کاری خونه باید بینتون تقسیم شه و براتون انجامش میدن 🫠

من به شخصه اصلا نمیتونم کار نکنم واقعا اذیت میشم بخوام خونه دار باشم چون خونه داری دقیقا اندازه یه کار تمام وقت انرژی و پتانسیل میگیره از ادم ،من سر کار میرم و همسرم هم باید نصف کار های خونه رو انجام بده 

حقوق زن و مرد اصلا هم مساوی نشده زن ها سر کار میرن و دستشون تو جیب خودشونه چون از مرد سالاری خسته شدن و از وعده های مزخرفی که جامعه مردسالار تحت عنوان «میشینی تو خونه خانومیت و میکنی» نا امیدن ،پرو پرو ارث و دیه حقوق اجتماعی ده برابر دارن زحمت های خانوم ها رو هم انکار میکنن 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

تو ایران بغلی مگه نمیدونید

بخدا انگار یه کشور دیگه دارن زندگی میکنن کشور تخیلاتشون😅 مگه میشه انقدر کورکورانه یه سری حرف اشتباه و تکرار میکنن همشون چه اینستاگرام چه اینجا چه حتی تو واقعیت انگار نابینان 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخدا انگار یه کشور دیگه دارن زندگی میکنن کشور تخیلاتشون😅 مگه میشه انقدر کورکورانه یه سری حرف اشتباه ...

😂😂😂😂

اینستاگرام که پدر زندگیا رو در آورده همش غیر واقعی و آدمای ساده زودباور