2777
2789
ماشالا دخترم معلوم نیست این همه انرژی از کجا میارهفعلا که چهار سال بخاطر بچه ها شب خواب درستی ندارم� ...

انشالله این روزام میگذره

یه روز که رفته بودم خونه مادربزرگم بچه ها اذیت کردن دعواشون کردم گفت ها همینکارا بکن دعواشون کن چهار روز دیگه مثل من تک تنها شدی قدر میدونی بچه ان باید بچگی کنن راست میگه یه روزی دلمون تنگ این روزا میشه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

درس داشتم

ی سوالم برام پیش اومده

من اومدم ی کشوری که سیمکارت نگرفتم هنوز

حالا تک خوابگاعم یه اقا پسری هست به شدتتتت سنگین و با ابهت طوریکه هیچکسسس تو خوابگاه به پاش نمیرسه

خلاصه همعههه با احترام باهاش رفتار میکنن

حالا دوست من اومد گف من ی سیمکارت دارم ببرش فعلا تا بگیری نتم داره

حالا فهمیدم این سیمکارتو اون پسره داده بهش که دوستم بدتش من کارم راه بیفتع

حالا کلی سوال برام پیش اومده😁

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
خدا حفظش کنه چند وقتشه

سلامت باشی عزیزم 

دو ماهشه

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک .... ناخواسته امدی و خواستنی ترین خواسته منو بابایی شدی مهمون کوچولوم😍... ما و داداشی جون❤️ بی صبرانه منتظر قدمهای کوچولو و پر خیر و برکتتیم ....بی بی جانم ، جان عالم بفدای چادر خاکیت ...بنده نواز جان ، این همه معرفتو از خدات یاد گرفتی؟...زهرا جان ، من امید دارم به خوابم ، به تو به نظرت و به گنبد و بارگاهت ...خدایا قسم به اسم اعظم خداوندیت همیشه بین دلها مهربانی و عطوفت باشه که هر چی میکشیم از کینه و نفرته... کینه و نفرت و تفرقه و جدایی هم کار شیطانه ...خدایا مارو در پناه خودت حفظ کن