2777
2789
عنوان

صابر کاظمی🕊🕊

| مشاهده متن کامل بحث + 4159 بازدید | 123 پست
بله خیلی جوون بود طفلی منم ناراحت شدم روحش شاد خدا به خانواده اش صبر بده

خانواده اش جوونشون با اون قد و بالا رو خیلی ناگهانی از دست دادن‌.

اونایی ک هم شهریشن و آق قلا زندگی می کنن می گن شهر خیلی بی روح و افسرده‌س‌.🥲🥲🥲

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله خیلی جوون بود طفلی منم ناراحت شدم روحش شاد خدا به خانواده اش صبر بده

فقط نمی دونم کی اصل ماجرا رو می گن‌ و پیگیری قانونی می کنن‌...

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

فقط نمی دونم کی اصل ماجرا رو می گن‌ و پیگیری قانونی می کنن‌...

امیدوارم زودتر پیگیری کنن و آدمای با وجدانی باشن و حقیقت روشن بشه

شفا از جایی شروع میشه که از اسارت ها رها میشوی و ترس دیگر فرمانده جسم تو نیست

امیدوارم زودتر پیگیری کنن و آدمای با وجدانی باشن و حقیقت روشن بشه

خداکنه خونش پایمال نشه‌.🥲

نه‌.😭می‌شه بذاری‌؟

مشکلی نداری بهت درخواست دوستی بدم اونجا بفرستم؟البته اگه مشکلی نداری

آخه میترسم اینجا بذارم باز بیان بگن زیاده روی میکنین تاپیکتو بترکونن... 😕

کاربری دست دو نفره دوستان❤️

محرومیتش لغو شد ولی قراردادش با فکر کنم کویت مونده بود نذاشتن برگرده‌.یعنی کمتر از ی سال دیگه تو لیگ ...

وای اونم همچین کسی همه میگفتن خیلی امید به زندگی داشته😭یه پیج دکوراسیون دیدم صابر بهش پیام داده بود که وسایل خونشو براش بسازن ای خدا😭

همههه جا می‌گفته قرارداد یک سالم که تموم شه با الریان میخوام برگردم ایران بعدشم برم تیم ملی 

نشد ولی😭

اصلا اینی ک فقط تو قلب و فکرمون باشه چه فایده‌... وجودش تو دنیا و زمین والیبال و افتخار آفرینی ش رو ...

دقیقا

تو فکر ما باشه عمر و زندگیش که برنمیگرده💔

همه میگفتن محبوب قلب ها شده 

درسته ولی خب چه فایده که زندگیش رفت💔

در تعجبم چرا پیگیری نمی‌کنن‌. خداکنه تو سکوت در حال پیگیری باشن‌....

مترسم پیگیری نکنن😭چون انگار کلا باباش اصرار داشته جزئیات پرونده رو نگن هیچ جا واقعا ذهنم پر سواله 

اصالتا کجایی هستین؟

چطور‌؟!

هیچی همینطوری برام سوال بود

اینکه من اهل کجام چه ربطی به تاپیک داره‌؟