2777
2789
عنوان

صابر کاظمی🕊🕊

| مشاهده متن کامل بحث + 4160 بازدید | 123 پست
۲۵ مهر ۶ روز بعد اینکه با تیم الریان قطر قرار داد بست توی استخر ویلای شخصیش معلوم نیست برق می گیرش ع ...

آخه چرااااااا 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

از این دنیا ناکام رفت اما مستقیم رفت تو قلب 90 میلیون نفر تا ابدددددد یادش تو قلب مردم زنده س ...

قلب آدم آتیش میگیره 

من خودم میشناختمش ولی در حدی نبود شناختم که طرفدارش باشم 

ولی آنقدر حالم بده ازونموقع به خاطرش

همش میگم خدایا کاش معجزتو نشون میدادی چرا باید این جوان تو این سن از این دنیا بره خیلی معصوم بود 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به چه قیمتی به قیمت مرگش‌؟🥲 طفلکی همیشه کمک حال خانواده اش بود‌. تو سال های اوج پیشرفتش محرومش کرد ...

توی تیم ملی همه نمک نشناسند

با اخلاق و با وجدانشون صابر کاظمی بود که اونم از ما گرفتن 

واقعا ای کاش میشد زمان برگرده عقب هیجوقت پاش رو توی اون استخر لعنتی نمیذاشت

آدما خیلی بیرحمن دو سال از اوج موفقیت و حوونیش خانه نشینش کردن چطور میخولی افسردپی نگیره از غم حرف ...

من که همش با خودم میگم ای کاش سرنوشت جور دیگه ای رقم می‌خورد برای همچین آدم دل پاکی نمیدونم چرا سرنوشتش اینطور شد واقعا همش دارم با خودم فکر میکنم چرا باید همچین بلایی سر همچین کسی بیاد

اگه محرومش نمیکردن سرنوشتش عوض نمیشد واقعا افسوس

خیلیاهستن معروف هستن ولی محبوب نیستن خداهمیشه بهترینارورقم میزنه حتماحکمتی بوده واینجورمحبوب بشه که ...

همیشه با خودم میگم چرا تقدیر یه سری از افراد اینطوریه 

یکی نوشته بود حیف این قامت که توی این سن رفت زیر خاک

واقعا حیف و صد حیف

کاش خدا معجزشو نشونمون میداد به خاطرش

یعنی استخر رو خودشون برق دار کردن؟ شاید قصد جون همه ساکنان اون ویلا رو کردن؟ خب بعد برق دار کردن اس ...

همه چی این قضیه مشکوکه همه چیش

یه جا نوشته بود قبل اینکه برن بالا سرش صدای دادش اومده همونموقع که دوربین خاموش بوده

زندگیش که برنمیگرده کاش حداقل مجازات کنن کسایی که اینکارو کردن باهاش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💔دنیا دیدنش تو لباس دامادی رو بهمون بدهکاره.‌🥲

یکی ار طرفدار ها عکس دامادیش رو با هوش مصنوعی درست کرده بود دیدی؟😭

کاربری دست دو نفره دوستان❤️

آرهههههههههه‌‌.😭😭😭😭😭😭😭😭خیلی برا تیم ملی زحمت کشید سال ۱۴۰۰ باعث اصلی قهرمان شدن آسیا ایران ص ...

توی اینستا یکی نوشته بود صابر با حسرت رفت چون میخواست دوباره توی تیم ملی بازی کنه ولی نذاشتن💔حتی دوستشم کپشن زده بود توی یه پستی گفته بود گفتی میخوای امسال تیم ملی بازی کنی چرا رفتی پس

هی میام حواسمو پرت کنم ازش نمیشه😭

آخرین حرف های مامانش با صابرِ ایران‌:🖤پسر قهرمانمپسر جانمپسر مردم بود من نمیدونستممردمو خوشحال میکر ...

باورت میشه از دیشب که اینو نوشتی توی تاپیک قبل همش بهش فکر میکنم بغض میکنم؟😭کجا ویدیوشو گذاشته برم نگا کنم؟😭

از این دنیا ناکام رفت اما مستقیم رفت تو قلب 90 میلیون نفرتا ابدددددد یادش تو قلب مردم زنده س یه کلیپ ...

وای منم اون ویدئو های فیزیوتراپی رو دیدم 

یه ویس داده بود به فیزیوتراپه گفته بود آره خانوم دکتر بعد مدت طولانی برگشتم وطن چقد ناراحت شدم خیلی ایرانو دوست داشت ای کاش هیچوقت نمی‌رفت قطر😭

یادش تو قلب و فکرمون برای همیشه جاودانه‌.💚منم دیدمش‌. اصلا ی مدت بود چهره‌ش‌ غمگین بود‌، مثل اون فی ...

تو قلب و فکر ما که هست ولی کاش تو این دنیا ام بود💔

چه خوش گفت زنده یاد هوشنگ ابتهاج (م.الف.سایه‌):ای دریغا چه گلی ریخت به خاک‌! 🥀 چه بهاری پژمرد چه دل ...

به قول چاوشی

ای دریغا

ای دریغا

از جوانی ......

امان از دل پدر و مادرش‌‌.😭خدا از باعث و بانیش نگذره‌.

وای اون ویدئو که همه ی خانومای فامیلشون بالای سر جنازش تو خونشون لالایی میخوندن خیلی غم انگیز بود😭

کاش به مرور وقتی یکم گذشت اینکه کی بوده رو رسانه ای کنن‌.💔😭😭💔

امروز دیدم تو سایت خبری نوشته باید پدر مادرش پیگیری قانونی کنن

میترسم پیگیری نکنن خون این طفلک پایمال شه😭