2777
2789
عنوان

اگه پاتنرتون بهتون بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 52 پست
اونوقت با این تحفه میخوای ازدواج هم بکنی؟🙄

قرار بود بره مشاور رو خودش کار کنه منم گار کنم رو ضعفام ولی خب فعلا ک باز بهم زدیم  اگر اصراری نکنه  انشالله دیگه  تمومه

حس میکنم دیگه از بس حرف شنیدم سر شدم و نمیتونم بابتش دلخور بشم

این تا مرز خواستگاری اومده و به دلایلی نشد هزار یک اتفاق افتاد الان مجدد دوباده همه راضین و اونو ...

الان میتونی به اونایی ک باورش دارن همین موردارو بگی

بخاطر باور بقیه قراره یا این شوهر کنی؟

روزاتو حروم نکن واقعا بدتر از این ندیدم و نداریم واسه‌ خودت و آیندت ارزش قائل شو بچه بازی درنیار

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان میتونی به اونایی ک باورش دارن همین موردارو بگیبخاطر باور بقیه قراره یا این شوهر کنی؟روزاتو حروم ...

میدونست شات میگرم  دوطرفه پاکید  و بلاکش کردن سریع قبلی گفته بود هرکی خیانت کنه حرومزادس و میدونم دقیقا یه طعنه به من بود و ازش شات گرفتم اینم گفت  تو ک اینو نکردی  هنوزم میگم عرکی خیانت کنه حرومزادس و  تبرئا کرد 

دعا کنید به خیر تموم بشه 

تقریبا یعنی همه چیزم میدونه ادرس خونه و دانشگاه شماره تلفن مادر پدر برادر

اینقدر این روزا زن کشی زیاد شده که واقعا نمیدونم چی بگم که به نفعت باشه

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

میدونست شات میگرم دوطرفه پاکید و بلاکش کردن سریع قبلی گفته بود هرکی خیانت کنه حرومزادس و میدونم دق ...

اصلا تو خائنی خب؟تو دل خودت ک میدونی چخبره مگه نه؟

قرار نیس واسه همه کادات توضیح داشته باشی و مدرک

اون میدونه چی گفته توعم میدونی بگو من با همچین آدمی ک این طرز فکر کثیفو راجب من داره ک چه بسا تو ارتباطم یا هر آقای دیگه ای میخواد داشته باشه‌ نمیتونم ادامه بدم تمام

این اصلا آدمه یا حیوونه؟این چ مدلشه واقعا

قرار بود بره مشاور رو خودش کار کنه منم گار کنم رو ضعفام ولی خب فعلا ک باز بهم زدیم اگر اصراری نکنه ...

خواهر این آدم درست شدنی نیست. 

آره اگه خودش اصرار نکنه و کلا بی خیالت بشه خیلی به نفعته

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

اینجورادما بگیر نیستن فقط ادای ادمای ازدواجی رو درمیارن عمرا ازدواج توکارشون باشه 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤