2777
2789
عنوان

میترسم نامزدم بره به بابام بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 40 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه که بدون اجازه پدر محرم شداین که قبل خواستگاری حرف زدیم رو میترسم بگه

چقدر تو ترسویی و چقدر هنوز این بدبختو نشناختی . چیزی نمیگه .آنقدر هی هم نترس و هی نگو نه نمیشه نه نمیشه ..بگو باشه عزیزم .خوشحال میشم بیای.‌ازالان خودت رو بی ارزش جلوه نده 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

عزیزم متاسفانه باید بگم مقصری ایشون همسر آیندته و مردا هم کلا ذاتا آدمای حمایت گری هستن طوری که باهاش صحبت کردی واقعا هرکی بود بهش برمیخورد هرچند اون میومد اصلااااا اشکالی نداشت و نباید جلوشو میگرفتی ولی اگه بازم مشکلی بود نباید با این لحن صحبت میکردی

عزیزم متاسفانه باید بگم مقصری ایشون همسر آیندته و مردا هم کلا ذاتا آدمای حمایت گری هستن طوری که باها ...

اره فکر کنم زیادی سردم باهاش و اونم داره اذیت میشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️پوففففف چه کنم همش نگرانم

مشکل اینه کسی در جریان محرمیت ما نیست و تا عید هم فرار نیست جشن بگیریم و عقد کنیم

عزیزم اصل خانواده خودت هستن که خبر دارن. به بقیه چه مربوطه.‌از حالا جبهه نگیر بنده خدا نامزدت گناه داره. حرف مردم از حالا برات مهم تر از حرف نامزدت هست؟؟