2777
2789
موافق نیستم تا نتونی منشا اصلی عشقو پیدا کنی بقیه عشقا مادی هست و رنگ و بوی معنوی پیدا نمیکنن

عشق به خالق میگم کار هر کسی نیست واقعا. عشق مرد و زن به هم چرا باید صرفا مادی باشه؟  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق به خالق میگم کار هر کسی نیست واقعا. عشق مرد و زن به هم چرا باید صرفا مادی باشه؟

اره رنج و معرفت بالایی میخاد الته عشق به خالق تو وجود همه ما هست ولی ماها بش سر نمی‌زنیم

به نظرم تا وقتی انسان دیدگاه و درک ما فوق عقل پیدا نکرده باشه همه و جودش و انتخاباش و حتی احساسات پاکش هم مادی هست 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

اره رنج و معرفت بالایی میخاد الته عشق به خالق تو وجود همه ما هست ولی ماها بش سر نمی‌زنیمبه نظرم تا و ...

من الان به مادرم محبت میکنم به مردم عادی همین طور کمک میکنم بدون اینکه سودی داشته باشه برام. خودم رو مثال میزنما وگرنه تعریف نباشه. خب این بخاطر خداس دیگه. میدونی به هم مربوط میشه این مسائل همیشه میگن به مخلوق رحم کن تا خالق بهت رحم کنه. احساس میکنم شما یکم داری سختش می‌کنی برای خودت.

من الان به مادرم محبت میکنم به مردم عادی همین طور کمک میکنم بدون اینکه سودی داشته باشه برام. خودم رو ...

خب تا کی کمک و محبت به دیگران بعد معنوی میگیره؟ وقتی که تو نگاهت و نیتت خدا باشه و تقرب به اون هست 

وگرنه به نظرم همین کمک کردن ها محبت ها وفاداری ها تو حیوانات هم هست پس به نظرم مرز بین معنویت و مادیت نیت الهی یا غیر الهی انسان هست 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚