یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من خودم پرنیان رو از دوران مجردی خوشم میومد و رمیصا رو هم خوشم میاد بخاطر آهنگش موقع تلفظ اسم به قول ...
آره😊
من یه دوست دارم ۲۷ سالشه و اسمش رمیناست. همیشه بهش میگم مامان بابات چقدر باحال و روشنفکر بودن که اون موقع این اسمو روت گذاشتن، خدایی این دو تا اسم هر جفتشون قشنگن ولی مثلا به آینده هم فکر کنید که خودش ممکنه از کودوم بیشتر لذت ببره.
بچهدار شدن مثل این است که بگویم: من بهدنیا آمدم، مزهی زندگی را چشیدم و آنقدر خوب است که ارزش تکثیر دارد💚🍃
آره😊 من یه دوست دارم ۲۷ سالشه و اسمش رمیناست. همیشه بهش میگم مامان بابات چقدر باحال و روشنفکر بودن ...
خود منم الان سی و دو سالمه اسم واقعی خودم اسمیه که الان مامان باباهای جوون برای بچه هاشون انتخاب می کنند فوق العاده روی جامعه پذیری من اثر گذاشته شاید یه عده مخالفت کنند ولی اسم یکی از چیزهاییه که روی نگاه دیگران بهت اثر میذاره
«بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»