2777
2789
عنوان

کدوم اسم قشنگ تره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 52 پست
الان مجددباردارم ولی جنسیت و نمیدونم.یه اسم که به جانان بیاد هم دختر هم پسر بگید

جانان و باران

جانان و ماهان 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
من خودم پرنیان رو از دوران مجردی خوشم میومد و رمیصا رو هم خوشم میاد بخاطر آهنگش موقع تلفظ اسم به قول ...

آره😊

من یه دوست دارم ۲۷ سالشه و اسمش رمیناست. همیشه بهش میگم مامان بابات چقدر باحال و روشنفکر بودن که اون موقع این اسمو روت گذاشتن، خدایی این دو تا اسم هر جفتشون قشنگن ولی مثلا به آینده‌ هم فکر کنید که خودش ممکنه از کودوم بیشتر لذت ببره.

بچه‌دار شدن مثل این است که بگویم: من به‌دنیا آمدم، مزه‌ی زندگی را چشیدم و آن‌قدر خوب است که ارزش تکثیر دارد💚🍃
آره😊 من یه دوست دارم ۲۷ سالشه و اسمش رمیناست. همیشه بهش میگم مامان بابات چقدر باحال و روشنفکر بودن ...

خود منم الان سی و دو سالمه اسم واقعی خودم اسمیه که الان مامان باباهای جوون برای بچه هاشون انتخاب می کنند فوق العاده روی جامعه پذیری من اثر گذاشته شاید یه عده مخالفت کنند ولی اسم یکی از چیزهاییه که روی نگاه دیگران بهت اثر میذاره

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
آره😊 من یه دوست دارم ۲۷ سالشه و اسمش رمیناست. همیشه بهش میگم مامان بابات چقدر باحال و روشنفکر بودن ...

مشکل همینه ...منم خیلی به این قضیه فکر کردم و واقعا جوابی پیدا نکردم که ده سال آینده دخترم از کدوم یکی از این اسامی بیشتر خوشش میاد😢

باران ایم دخترعموم هستش. پسر بنظرتون آیهان یا آران قشنگ نیست؟

آیهان را دوست ندارم آران قشنگ تره

2809