2821
2789
پسره خیلی مودیه انگار

درستهه

دلش برام تنگ شده چه حسی بهم داره اینروزا 

یه جایی از زندگیم قرار دارم نمی‌دونم تاوان کدوم اشتباهاتمو دارم میدم 😅🖤 دیگران من را فرد ساکتی می بینند؛درحالی که ذهنم پر از انبوه فریادهاست.💔هی ساڪت میشی هی بیشعور‌تــر میشن🤏🙃 یه جاهایی از زندگی با خودت میگی چی فکر میکردیم و چیشد 🙂 ازدواج کردنم بزرگترین اشتباه زندگیم بود 🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزدت یک کوچولو سرده مغروره خودت دل مهربونی داری و در کل نامزدت دوستت داره

چرا پیام نمی‌ده بهم دلش تنگ نشده چه فکری درموردم میکنه 

یه جایی از زندگیم قرار دارم نمی‌دونم تاوان کدوم اشتباهاتمو دارم میدم 😅🖤 دیگران من را فرد ساکتی می بینند؛درحالی که ذهنم پر از انبوه فریادهاست.💔هی ساڪت میشی هی بیشعور‌تــر میشن🤏🙃 یه جاهایی از زندگی با خودت میگی چی فکر میکردیم و چیشد 🙂 ازدواج کردنم بزرگترین اشتباه زندگیم بود 🥹

من زندگیم روهواس ب طلاق خیلی فکر میکنم باشوهرم ۱۰ روز خوب باشم ۲۰ روزشو قهریم تهش چی میشه جدامیشم یا ...

نه جدا نمیشی

شوهرت آدم دهن بینی هست تحت تاثیر خانواده‌شه

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
از برنامه هایی که داری به کسی نگو تا کارت درست بشه

بنظرت سال دیگ چی قبول میشم؟دوسال پشت کنکورم رشتم تجربیه

و اینکه بنظرت مهسا چه حسی نسبت به من داره؟

ممنونم عزیزم

love is love🫶🏻

آره مغروره خودشم نمیدونه چی میخوادولی دلش تنگ شده

نظرش درمورد بیو و پروفیل هام چیه چه فکری میکنه 

گفتم که مغروره منتظره بری نازشو بکشی

اصلا بهم فکر می‌کنه 

توی فکر این هست که پیام بده یانه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز