2777
2789
عنوان

چیکار کنم دهانه رحمم بازشه؟؟

426 بازدید | 40 پست

ن خاکشیر ن تخم شوید ن کرچک هیچ کدوم کارساز نیس چند روزه استفاده میکنم حتی یه ذره درد هم ندارم یه هفته تا زایمانم مونده

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

دکتر نگفته رابطه داشته باشی؟

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر نگفته رابطه داشته باشی؟

چرا گفته اینم تاثیر نداره 

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

مگه بايد سر نه ماه بچه به دنيا بياد؟

من شنيدم ايران دكترا انقدر حساسن در حالي كه تو سوئد ما بچه داشتيم ده ماهگي به دنيا اومده 

از دكتر بپرس مشكلي دارم كه دهانه رحمم باز نميشه؟

اگر گفت نه

و نطمئن شدي بچتم مشكلي نداره انشالله،،،ديگه عجله نكن

سروقت به دنيامياد ايشالا

خودت میگی یه هفته مونده

اصلا درد ندارم میدونم تا اون موقع هم نخاهم داشت 

من 40 هفته و سه روز دخترم بدنیا اومد, هم پیادهروی میکردم هم ورزش اما دهانه رحمم ضخیم بود. و باز نشد آخرم چون مدفوع کرده بود سزارین شدم

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
سلام عزیزم پیاده روی.جارو زدن.قردادن.کلا فعالیت باعث میشه دهانه رحمت زودتر باز شه

یه هفتس دارم تلاش میکنم امروز معاینه شدم گف بسته هست

منم تا هفته ۴۲ صبر کردم. تهش باز نشد رفتم سزارین.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

ولی یه هفتت تموم شد سریع برو بیمارستان برای زایمان به زور امپول فشار بیارش بیرون

من 13روزه زایمان کردم روزی که سونو تاریخ زایمانو زده بود هیچ دردی نداشتم و خیلی ریلکس بودم رفتم یه سونو دیگه دادم تاریخ زدن دوهفته دیگه منم خیلی ریلکس صبر کردم تا اینکه برای معاینه رفتم پیش دکترم،دکترم گفت رحمت اصلا باز نشده و زود برو بیمارستان برای زایمان با امپول فشار خداروشکر زود رفتم وگرنه بچم خفه میشد خدای نکرده