2777
2789
عنوان

واقعا تو آموزش سربازی اینجوری

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 39 پست
اره هستمثلا یکی میگوزه همه رو ساعت دوازده شب تا اذان صبح تنبیه میکنناینارو شوهرم وبرادرم تعریف میکرد ...

می گفت طرف روش می‌شستن نوبتی اخه خشک شده بوده نمی تونسته چیزی بگه وگرنه اضافه خدمت این برام عجیب بود یا می گفت لگد مآل می کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون برا قدیم بود برادرم تو خدمت بهشون تو نمیگفتن بعد بهشون میگفتن همکار وظیفه ن سرباز یا اش خور خرم ...

برادر منم ارشد بود چند تاپزشکم باهاشون بودن گفت یکیشون زنگ زد به پدرش اینقد گریه کرد گفت نجاتم بدین خیلی سخت گرفتن اون دو ماه ولی بعدش خوب بود دیگه

پسرا دروع زیاد میگن

دقیقا یکی از بدبختیایی که سربازی اجباری برداشته نمیشه راحت شیم همینه که صدای سربازی به هیچ جا نمیرسه. سرباز شانس میاره یک در هزار با مدرک خوب میوفته جای خوب، زیر دست فرمانده خوب، و همه چیز از شانس خوب واسش پیش میره. همه اونو باور میکنن تا یکی اعتراض کنه میگن نههه، فلانی رفت خوب بود، داداشم رفت فلان بود، پسرعموم رفت هتل بود و... حالا اونی که شانس نمیاره دهنشو سرویس میکنن چیزی میگی همه یادشون میوفته انکار کنن. بابا خانم نکنید دیگه. به درک که پسرا دروغ میگن، همه دروغ میگن قطعا پسر و دختر نداره، ولی سر جدتون این مشکلات سربازی رو هی تکذیب نکنید بذارید صدای سرباز بدبخت که همینجوریشم کمه به یه جایی برسه، نه اینکه طرف با بدبختی میاد یجوری صداشو برسونه شاید یه فرجی بشه، شما بیاید همونم انکار کنید. بله هر چی میگن میتونه کاملا حقیقت داشته باشه، خدا میدونه چه کار ها که با سرباز ها نمیکنن ولی ملت به دلایلی نمیخوان قبول کنن.

بابا ۱۲ روز کلا ج.ن..گ بود، کلی پادگان زدن اوایل کلی جوون مردم حتی زندگیشونو از دست دادن، حالا چه تو این ۱۲ روز چه تو این همه سالی که جوونای مردم رو به زور فرستادن خطرناک ترین جاها، بازم ملت میان میگن نه بابا، خب نه بابا چی؟ جوون مردم مرددد، نه بابا؟

کاربر آقا هستم، کاملا قانونی و مشخص و مزاحم کسی نمیشم و وارد موضوعات شخصی خانم ها نمیشم. صرفا از یه سایت عمومی تبادل نظر استفاده میکنم. و لطفا تا وقتی مزاحمتون نشدم یا وارد تاپیک خصوصی خانمانه نشدم بابت این موضوع توهین نکنید. ممنون توجهتون❤️

بله هر بلایی ممکنه سر سرباز بیارن ولی یه عده انقدر سعی میکنن سر یکی دو نفری که میشناسن و از شانس اونقدر بهشون سخت نگذشته، اصرار دارن بگن که نه سربازی اونقدرم بد نیست. هر کی اعتراض میکنه، دروغ میگه، با لوسه، یا پرنسسه یا از مزخرفات که شرم بر کسایی که میگن. شما بدترین حالت رو در نظر بگیرید چون صدای سرباز شنیده نمیشه. یعنی یه عده به خصوص دخترای امروزی نمیذارن که شنیده بشه، هی اصرار دارن اونی که اعتراض میکنه رو یا انکار کنن یا بهش برچسب لوس و پرنسس و ... بزنن طرف دیگه جرات نکنه چیزی بگه💔

شما لطفا اینجوری نباشید، حمایت کنید جوونامون دیگه نرن و صدای سرباز رو بشنوید، باور کنید، جدی بگیرید، نشر بدید، و حمایت کنید🙏🏻

با تشکر، ببخشید زیاد حرف زدم، با اینکه خودم معافم ولی دیدم اینجور خانما چه بلایی سر آینده یه پسربچه ۱۸ ساله میتونن بیارن با این کاراشون یا حتی بیخیالیشون

کاربر آقا هستم، کاملا قانونی و مشخص و مزاحم کسی نمیشم و وارد موضوعات شخصی خانم ها نمیشم. صرفا از یه سایت عمومی تبادل نظر استفاده میکنم. و لطفا تا وقتی مزاحمتون نشدم یا وارد تاپیک خصوصی خانمانه نشدم بابت این موضوع توهین نکنید. ممنون توجهتون❤️