2777
2789
عنوان

واکسن 18 ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 51 پست

اگر ده تا پانزده دیقه جذب بشه خوبه من تا برم خونه مادرم یه ساعتی شد 

ولی توی بیمارستان که بودم اولین قطره فلج اطفال رو که براش ریختن دکتر گفت به محض اینکه با بذاق دهن آمیخته بشه جذب میشه ولی بازم فکرش داره داغونم میکنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دو تاس . یکیش درد نداره . یکیش درد داره بدجور .  قبل از حرکت بش استامینوفن بده بعد برو . خودت آ ...

مرسی عزیزم..واقعا ترسش تموم جونمو گرفت...این واسه آمپولایی که درد نداشت کله محله رو جمع کرد حالا واسه اون که کلا باید بریم یه جای خلوت

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
مرسی عزیزم..واقعا ترسش تموم جونمو گرفت...این واسه آمپولایی که درد نداشت کله محله رو جمع کرد حالا واس ...

بیشتر بخاطر ترس گریه میکنن . بهداشت به من گفت کار خوبی کردی از قبل استامینوفن بش دادی .  استامینوفن طعم دار بخر . ان شاالله خوب باشه این بار

واسه دختر من که وحشتناک بود 

😵😵😵

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
بیشتر بخاطر ترس گریه میکنن . بهداشت به من گفت کار خوبی کردی از قبل استامینوفن بش دادی .  استامی ...

استامینیفون دوست داره..اگه بهش بدم مثه آب میخورتش..ولی واسه دردش نگرانم...دلم نمیخواد درد بکشه😔😔