2777
2789
عنوان

آقایون سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید وقتی اسم کاربر خانوم و عکس زنانه فعالیت میکنن چطوری باید تشخیص داد..؟صدرصد منظورم افراد باشخص ...

همون‌طور که گفتم شخصیت های ضعیف تو سطح جامعه چه دنیای مجازی چه دنیای واقعی زیاده! 

اللخصوص تو  فضای مجازی که خیلی راحت میتونن جنسیت رو خانوم بزنن! 

نباید اعتماد کرد و باید درست فعالیت کرد اینجا ! 

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

صدرصد

طرف ( خانوم) تاپیک زده بیایید عکس بذارم زود پاک کنم! 

بهش میگم خانوم محترم این سایت حتی اگر عضو نباشی هم میتونی تو تاپیکاش بری و محتواش رو ببینی

سریع پاک کردن عکس به معنی این نیست که ، کسی ذخیره نکرده باشه! 

نکنید این کار رو اگر ترس پخش شدن دارید 

منظورم اینه بعضی ها طرز استفاده از اینجا رو هم بلد نیستند و خودشون باعث اذیت خودشون میشن

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

اگر کاری با آدم های با شخصیت ندارید همه رو جمع نبندید آقایونی که اینجا درخواست دوستی میدن و تو هر تا ...

لول و شخصیت آدم حکم میکنه جایی که ۹۰ درصد خانم هستن نیاین دیگه بستگی به شخصیتت داره

"خاموش، که آواره ی وهم اند بیانها....!؛"🙂💫

طرف ( خانوم) تاپیک زده بیایید عکس بذارم زود پاک کنم! بهش میگم خانوم محترم این سایت حتی اگر عضو نباشی ...

این مورد هست بله و کاش واقعا یسری ها کمی شخصیت و شعور داشتن 

نه ولی لول و شخصیت آدم حکم میکنه‌ جایی که ۹۰ درصد جنس مخالف باشن نیاید دیگه بستگی به لول و شخصیت د ...

لول و شخصیت پس ب اینه جالب بود خانوما مهندس نشن ینی و سر کار نرن واقعا جوابتون قانع کننده نیست

بابا سایت جهنم،دلم گرفته بود رفتم یه کم نشستم تو پارک تو دلم گریه کنم مرده همچین نگاه کرد حالم بد شد ...

مرد باشخصیت هم هست اما تعداد کسانی ک فکری ندارن بیشتر شده یکم

لول و شخصیت پس ب اینه جالب بود خانوما مهندس نشن ینی و سر کار نرن واقعا جوابتون قانع کننده نیست

ربط چیو به چی میدی نی نی سایت یه سایت زنونه س میخوایی باشب باش مشکلی نیست اولش ذکر شد ک با آدمای باشخصیت کاری ندارم 

ربط چیو به چی میدی نی نی سایت یه سایت زنونه س میخوایی باشب باش مشکلی نیست اولش ذکر شد ک با آدمای باش ...

منم با شما مشکلی ندارم که ایشون گفت لول و شخصیت میگه اینجا نباش در مورد شما نبود پاسخم