atdjkckcmamn مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 883 عنوان خواننده 109 بازدید | 17 پست خدایا چرا من اینطوری شدم خواننده های ایرانی که خارج هستن چرا اونا اینطوری نمیشن اونا که حجاب ندارنند عفت و حیا ندارنند 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 1404/08/21 | 12:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atdjkckcmamn مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 883 چطوری مثلا چرا اونا حجاب ندارنند حیا ندارن سرطان تیروئید نمی گیرن مگه که کسی رو ندارم با عفت حجابم سرطان گرفتم ولی اونا سالم انند
هورآسا عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 1177 مثلا چرا اونا حجاب ندارنند حیا ندارن سرطان تیروئید نمی گیرن مگه که کسی رو ندارم با عفت حجابم سرطان گ ... عجب حرفی میزنی اونا دینشون فرق دارهولی اصلا چرا همه چیو بهم ربط میدی ← beautiful soul
atdjkckcmamn مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 883 خدایا عقل نصیب هممون کن واقعا چرا اونا سالم انند من اینطوری شدم
رزی۵۴ عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 3246 مثلا چرا اونا حجاب ندارنند حیا ندارن سرطان تیروئید نمی گیرن مگه که کسی رو ندارم با عفت حجابم سرطان گ ... اینجوری فکر کنی کل انسان های روی کره زمین باید سرطان بگیرن ما چون حجاب داریم گل سر سبد
atdjkckcmamn مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 883 عجب حرفی میزنی اونا دینشون فرق دارهولی اصلا چرا همه چیو بهم ربط میدی نه اون خواننده های ایرانی که رفتن خانم هستند اونا رو میگم چرا اونا سالم انند
هورآسا عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 1177 عجب حرفی میزنی اونا دینشون فرق دارهولی اصلا چرا همه چیو بهم ربط میدی از حجاب نمیتونمچیزی بگمبنظرم هر کی هر جوری دوست داره میتونه باشه ← beautiful soul
رزی۵۴ عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 3246 واقعا چرا اونا سالم انند من اینطوری شدم ببین انسان افریده شده برا درد و مشکل همه به یه طوری داریم تو این دنیا میسوزیم حالا تو فکر میکنی این حجاب اینا باعث عزیزتر شدن ما نزد خداس من ک فکر نمیکنم
رزی۵۴ عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 3246 چ بسا به قول خاهرم اگر هم بهشتی وجود داشته باشه همینا به بهشت میرنحجاب ملاک تراز کردن انسان ها نیس
دخترماهزیبا عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 1046 مثلا چرا اونا حجاب ندارنند حیا ندارن سرطان تیروئید نمی گیرن مگه که کسی رو ندارم با عفت حجابم سرطان گ ... همینکه مردمو قضاوت میکنی باید از خدا بترسی؟ به تو چه ربطی داره اونا چجورین ؟چی فکر کردی با خودت حجاب داشته باشی یعنی میری بهش بهترینی ؟! دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم
دخترماهزیبا عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 1046 اینجوری فکر کنی کل انسان های روی کره زمین باید سرطان بگیرن ما چون حجاب داریم گل سر سبد والا ی حرفایی میزنن آدم میمونه ایشالا ایشونم سرطانش درمان بشه ولی امیدوارم افکارش سریعتر درمان بشه دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم