2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تک فرزندمخونه دارم،ماشین دارم،شاغلم،قیافمم خیلیا میگن خوشگلی

میشه منو بگیری😔😂 صبا میرم برات نون سنگک دو رو میگیرم به خدا تا بیدار شی برات تخم مرغ دو زرده میپزم🥺🥺😂😂

تک فرزندمخونه دارم،ماشین دارم،شاغلم،قیافمم خیلیا میگن خوشگلی

خو اینایی که شما داره الان پسرا هم ندارن ،احتمالا بیشتر پسرا اعتماد به نفسشو ندارن بیان جلو

ولی من به شدت ادم وقتی ناراحتم به روت نمیارم اما از چشمم می افتی هستم🦦
میشه منو بگیری😔😂 صبا میرم برات نون سنگک دو رو میگیرم به خدا تا بیدار شی برات تخم مرغ دو زرده میپزم ...

اهل نون سنگک و تخم مرغ نیستم متاسفانع🤣🤣

اگه قدت ۱۹۰عه فردا میام🤣

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

خو اینایی که شما داره الان پسرا هم ندارن ،احتمالا بیشتر پسرا اعتماد به نفسشو ندارن بیان جلو

نمیدونم بخدا 

الان به حدی رسیدم یکی باشه وضع مالیش از خودمم پایین تر باشه و قدش از خودم بلندتر قبول میکنم

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

تو ایران ۲۶برای دختر زیادع

اطراف من اکثرا بالای ۳۰  ازداوج میکنن

خیلی هم عادیه اینجا

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
نمیدونم بخدا الان به حدی رسیدم یکی باشه وضع مالیش از خودمم پایین تر باشه و قدش از خودم بلندتر قبول م ...

سرکار نمیری؟

تو مجازی اشنا شو بعد برید بیرون رابطتونو ادامه بدید

ولی من به شدت ادم وقتی ناراحتم به روت نمیارم اما از چشمم می افتی هستم🦦