2777
2789

ببخشید طولانیه لطفا بخونید نظر بدین کمکم کنین 

پسرم کلاس اوله بچه ی آروم و مودبیه سرش به کار خودشه امشب داشتیم باهم حرف میزدیم گفت مامان هیشکی منو تو بازیش راه نمیده فقط حسین قبلا راه میداد(که حسینم همش کتک میزنه بچمو یا خوراکیاشو بدون اجازه برمیداره)الان از فکر اینکه بچم بخاطر پذیرفته شدن خودشو کوچیک میکنه و باج میده قلبم داره منفجر میشه من عاشقانه دوسش دارم ازش تعریف میکنم بهش اعتماد بنفس میدم نمیدونم چرا اینطوری شده نفسم داره میگیره نمیدونم چیکار کنم 

یا مثلا دیروز به یکی دوتا از بچه ها که سوره ی کوثرو خونده بودن جایزه داده بودن بچم همینطوری که سرجاش دراز کشیده بود خوابش میومد میگفت مامان هنوز وقت دارم باهام تمرین کن حفظ شم فردا بخونم😭

من امشب دق میکنم از غصه ی این وضعیت 

💔🥺براش جایزه بخر ببر مدرسه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم🥺, بهش یاد بده هرکسی ارزش دوستی نداره اگ باهاش دوست نشدن خودش مشکلی نداره ...ب بچه ها هم باج نده از خودش دفاع کنه

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 زندگی ریدم پس سرت

باید بتونه یاد بگیره ارتباط برقرار کنه 

باهاش ی مسائلی رو مطرح کنید مثل اینکه برای اینکه اونا دوستش باشن لازم نیست فداکاری کنه چون اینقدری مهربون هست که همه دوست دارن باهاش دوست بشن 

It still feels like the first day

بچت داره کم کم درس های زندگیشو یاد میگیره

میفهمه که این دنیا اونقدراهم مهربون نیس

رو اعتماد به نفسش کار کن 

نزار تو سری خور بشه 

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

💔🥺براش جایزه بخر ببر مدرسه

مدرسه شون قبول نمیکنه اینطوری جایزه بده به بچه ها 

بهش گفتم من بهت جایزه میدم ولی نه برا سوره ی کوثر برا اینکه از خودت دفاع کنی و بتونی حرفتو بلند بزنی

خیلی حساسی،به نظر من این همه حساسیت طبیعی نیست،بچه ها میرن تو اجتماع و با همه مدل آدم برخورد دارن و یاد میگیرن که چطور رفتار کنن،این همه حساسیت اذیتت می‌کنه 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

حالتو میفهمم پسرمنم تنها بود می اومد خونه گریه میکرد اعتماد بنفس نداره هر چی گذشت بهتر شدولی نه کامل  الان کلاس پنجمی هنوزم به خاطر این که دیده بشه گریه می‌کنه 

خیلی باهاش حرف میزنم بازم تکرار می‌کنه 

اینم بگم خودمم آدم تنها و درونگرایی ام کاملا به خودم رفته 🥲

من خودمم همسن پسر شما بودم همین مشکل و داشتم ولی گذشت و الان خداروشکر کلی دوست و رفیق دور ورم دارم پس خودتون و ناراحت نکنین بهش امیدواری بدید ک خودش واسه خودش بهترین دوسته

میتونین با معلمشم هماهنگ کنین ک براش کادو ببرین کلاس ب مناسبت اینکه بچه ی خوب و درسخونیه