2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 65 پست

خب بگه حالا از تو چی کم میشه؟

به قول دکتر هلاکویی تو دنیا مردم آدم می‌کشن

حالا تو میگی چرا مادر شوهرم دروغ میگه؟

خب بگه

حتما عقده ای کمبودی چیزی داره

تو اهمیت نده

ولی چرا روزی ۴ -۵ ساعت با مادرشوهری

وقتی آدم این همه بچسبه به مادر شوهر حتما از توش داستان درمیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دمت گرم که اینقدر چشم و دل سیری این خودش از صدتا سرویس طلا که خدا بهت بده با ارزش تره 

من همیشه اعتقادم همین بوده یکبار قبل از عروسیم یکی بهم گفت خونت مبل نداره تی وی نداره چطور حاضر شدی عروسی بگیرین . اول باید سهم خودشو بخره . 

گفتم من اهل تی وی دیدن که نیستم مبل هم حالا دو ماه سه ماه نداشته باشم ایراد نداره.  بخدا نگذشت یه مدت کوتاهی که خدا کمکمون کرد و همه چیمون تکمیل شد خیلی بهتر از دوستم 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
خب بگه حالا از تو چی کم میشه؟ به قول دکتر هلاکویی تو دنیا مردم آدم می‌کشن حالا تو میگی چرا مادر شو ...

بی خیال دوستم.  فقط برام دعا کن به حق امشب ازشون دور بشیم. .. همین 

یکبار اینکارو کردم با شوهرم دعوا درست کرد و شوهرم اومد ازم گرفتش گفت بدش برم بندازم جلوش  ما ه ...

واقعا گدا گشنس.

من موقع عقدم خواهرشوهرم گفت برادرمون پول نداره خرید طلا زیاد نکن منم گفتم باشه بعدش گفت خودمون برات بخریم گفتم باشه خودتون بخرید من اصلا برام مهم نبود بعدش که عقد کردیم فهمیدم یه سرویس ۵ ملیونی برام آوردن فک کن سال ۹۳ تو اون گرونی این سرویس کجا پیدا کردن بعدش یه دفترچه قسط ۹ ملیونی آورد گفت این وامو برای طلاهات گرفتیم خودتون باید قسطشو بدین منم به پدرشوهرم زنگ زدم همه چیزو گفتم پدرشوهرم همشونو شسته بود اویزون کرده بود

همسرت انشاالله بهتر از اون رو برات بخره بهتر که طلای بامنت اون رو نندازی من همه کارای زندگی وعروسیمون رو همسرم به تنهایی انجام داده و ریالی کمکش نکردن ولی باز تو حرفا منت می زارن استقلال همسر چیز خوبیه همیشه می گم خدا نکنه کمک اونا توزندگیم بیاد که بعدش خروارها منت باهاش می اد ومجبوریم چند برابرش رو پس بدیم

بی خیال دوستم.  فقط برام دعا کن به حق امشب ازشون دور بشیم. .. همین

دعا میکنم جور بشه ازشون دور بشید

اینجوری برای هر دو طرف بهتره

مادر شوهر راحت زندگیشو میکنه کسی نیست راست و دروغاشو چک کنه

تو هم راحت و آزاد زندگی میکنی از فکرشون میای بیرون

ولی حساس نشو 

هر وقت دروغ سر هم کرد بگو آخی حتما عقده قدیمی داره

دیگه حساس نشو که در باره تو چی فکر میکنه

اون خودش مشکل داره به تو ربط نداره

همسرت انشاالله بهتر از اون رو برات بخره بهتر که طلای بامنت اون رو نندازی من همه کارای زندگی وعروسیمو ...

منم اینطورن خیلی منت میذارن ولی هیچ کار برامون نکردن حتی تو کوچکترین کار کمکمون نکردن

حوصله ی جنگو ندارم . ولش کن بذار بمونه ته کمدش اگر خدا بخواد بهترشو بهم میده طلا ندیده نیستم 

جنگ؟؟

یعنی مثلا بخوای بری عروسی بش بگی بده میخوام استفاده کنم چی میگه،؟؟؟

خدایا میشه بغلم کنی.بگی آروم باش تا منو داری غصه چیزی  رو نخور
دعا میکنم جور بشه ازشون دور بشید اینجوری برای هر دو طرف بهتره مادر شوهر راحت زندگیشو میکنه کسی نیس ...

عزیزم مادرشوهر و پدر شوهرم هستن که اگر یروز سر نزنیم یا دیر بریم جنگ و دعوا راه میندازن ! سه ساله عروسشونم وظیفم کردن که هر روز برم بهشون سر بزنم چون اینجا کسیو ندارن ... اهل درد دل کردن نیستم اما واقعا خسته شدم . حتی نمیتونیم یه جایی بدون اینکه اونا بفهمن بریم تمام رفت و امدامون رو هی میپرسن و چک میکنن جرات خرید نداریم مسافرت که اصلا !!! خدا به ابروی امام سجاد نجاتمون بده ... همین 

چجوریش رو نمیدونم ... منتظر رحمت و معجزه ی خدا هستم 

جنگ؟؟ یعنی مثلا بخوای بری عروسی بش بگی بده میخوام استفاده کنم چی میگه،؟؟؟

شاید همون موقع بده اما میدونم پشتش یه دعوای بزرگی درست میکنه .... ببین من واقعا طلام رو نمیخوام . از چشمم افتاده واقعا دنبالش نیستم و مطمئنم خدا اگر بخواد بهترشو بهم میده من چشمم به خداست نه مادر شوهرم .