2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 65 پست

اخه من که هیچوقت نگفتم بهم بده . . بخدا شوهرم توی مجردیش هیچ وقت از این اخلاقا نداشته که بخواد پدل مادرشو پس بده هی ازشون میگرفته. بعد از ازدواج کاری کردم که از این اخلاقاش دست کشیده هر وقت قرض میکنه خودم بهش میگم پس بده اما مادرش انگاری خیال میکنه من بدم میاد اون پول داشته باشه . 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب اینجوری میگه که دیگه ازش قرض نکنید.

ولی شما بیخیال باش، هروقت کم آوردید، پسرشو بفرس سراغ مادرجونش.😂😂😂

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

چه زرنگ و خالی بنده

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

چه زرنگ و خالی بنده

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
دوست نداره کسی بدونه پول داره اونم عروس تو آمار داشته های زندگیتو‌ بهش میدی؟ چیکارش داری پیرزنو؟ ...

ههههه نه عزیزم . من روزی 4 یا 5 ساعت باهاشم . خریداش با منه مهمونیاش با منه تمام زندگیشو با من درمیون میذاره اما خیال میکنه حسودیشو میکنم 

همه همینن بابا به خدا مادر شوهر پدر شوهر منن خودشون دوتان حالا جدای یه مقدار اقساط خرجی ندارن ولی میریم خونشون اینقدراین مادرشوهرم ناله میکنه ها 

مثلا میگه این دیگه آخرین وعده گوشتمون بود یا برنج دیگه نداریم برا فردا باید بخریم و .... خلاصه اینقدر ناله میکنه که پشیمون میشیم از رفتنمون 

حالا جالب اینجاست مادر شوهرم قشنگ یک کیلو طلا داره 😐😐

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت
چرا سرویستو گرفت

چون خودش خریده بود گفت پیش خودم باشه بهتره و بعد از اون من رنگ سرویسم هم ندیدم 

خخخ خدا نکشتت ازون موقع تو تاپیکا دنبالت بودم😁😁

طرفدار مادرشوهره؟؟

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
همه همینن بابا به خدا مادر شوهر پدر شوهر منن خودشون دوتان حالا جدای یه مقدار اقساط خرجی ندارن ولی می ...

خیلی معذب میشه ادم ... اخه چرا اینجوری هستن