2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مبارک باشع عزیزم انشالله قدم دار باشه برات زیر سایه خودتت و پدرش باشع♥️🥰🥰😍

عشقم‌برای منم دعا کن عزیزم چند وقت اقدام بود چند روز عقب انداختی ک تست دادی♥️🙏

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

مبارک باشع عزیزم انشالله قدم دار باشه برات زیر سایه خودتت و پدرش باشع♥️🥰🥰😍عشقم‌برای منم دعا کن عز ...

قربونت بزم عزیزم مرسی از دعای قشنگت🙏🏻🥹✨

انشالله قسمت خودت هرچه زودتریه فرزند سالم صالح،🤍✨

یک ماه😅😂🤦🏻‍♀️

من سه روز که پریودم عقب افتاد تست دادم عزیزم

قربونت بزم عزیزم مرسی از دعای قشنگت🙏🏻🥹✨انشالله قسمت خودت هرچه زودتریه فرزند سالم صالح،🤍✨یک ماه😅 ...

ای جانم ب سلامتی گلم فدای محبتت بشم♥️♥️♥️😍

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

قربونت عزیزم شما چندماه اقدامین؟

۱۱ماه گلم 🥲💋

۱۱ماه گلم 🥲💋

اووووووجا داری دختر نااانید تشوووو خدا به پقتش میده بهت قربونت برم انشالله هرچه زودتر بااخبرای خوب بیای خوش حالمون کنی مهربون🤍✨🙏🏻

اووووووجا داری دختر نااانید تشوووو خدا به پقتش میده بهت قربونت برم انشالله هرچه زودتر بااخبرای خوب ب ...

مرسی گلم از دعای قشنگت 🙏🥲♥️♥️♥️💋

سلام گلی مبارکه عزیزمواسم دعامیکنی منم بارداربشم😔نزریک ۳ساله منتظرم😭

سلام عزیزدلم مرسی قشنگم😍♥️

انشالله هروقت به صلاح بود خدا یه نی نی سالم صالح بهت بده عزیزم مطمعن باش خدابهترین موقع برات کنار گذاشته به خداایمان داشته باش عزیزم منم اگ قابل قبول درگاه حق باشم براتون دعا میکنم انشالله خدا یه دوقلو صحیح سالم بهت عطا کنه عزیزم🙏🏻🥲😍♥️

سلام عزیزدلم مرسی قشنگم😍♥️انشالله هروقت به صلاح بود خدا یه نی نی سالم صالح بهت بده عزیزم مطمعن باش ...

قربونت برم الهی ممنون 

انشالله خدا به دهن تو نگاه کنه❤️

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز