2777
2789
عنوان

جاری تو مخیییی😑

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 35 پست
اونا با تمام بدی اصلا یکبارم سرشونو تو زندگیم نکردن نمیگم چرا وقتی جمع میشیم گاهی تیکه و متلک می‌شنو ...

فاصله گرفتن برای این مواقع هست 

جواب دندان شکن دادن به موقع برای این مواقع هست

من خودم چون خیلی کینه ای هستم جاری رو که مستقیم حذف میکردم مادرشوهر رو هم تحویل نمیگرفتم ، بعضی ها ب ...

خب بهش حق میدم اویل ازدواج اصلا منو نمیشناخت مادر شوهرم چون غریبم واسشون ولی الان خیلی ماهه خیلی مهربونه باهام🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاصله گرفتن برای این مواقع هست جواب دندان شکن دادن به موقع برای این مواقع هست

جواب دندون شکنو شوهرم میده میدونه تقریبا آدم دونگرا و خجالتیم به رگبار میبندتشون🤣🤣🤣

حتی سر قضیه‌ی شاله با مامانش یک دعوای مفصل کرد

من هیچی نگفته بودم خودش فهمید 

خب بهش حق میدم اویل ازدواج اصلا منو نمیشناخت مادر شوهرم چون غریبم واسشون ولی الان خیلی ماهه خیلی مهر ...

ولی پس دادن کادو ربطی به غریبه و اشنا و ... نداره کلا کار زشتی و باعث دلشکستگی میشه 

انشالله از این به بعد همه چیز خوب پیش بره 

جواب دندون شکنو شوهرم میده میدونه تقریبا آدم دونگرا و خجالتیم به رگبار میبندتشون🤣🤣🤣حتی سر قضیه‌ی ...

خداروشکر شوهرت هست 

ولی در کل یاد بگیر بتونی خودت زندگی مشترک رو هندل کنی مخصوصا اگه قصد بچه داری که خیلی باید چیزها یاد بگیری نه فقط بچه آوردن ملاکت باشه 

خداروشکر شوهرت هست ولی در کل یاد بگیر بتونی خودت زندگی مشترک رو هندل کنی مخصوصا اگه قصد بچه داری که ...

دقیقا خیلی راجبش کتاب میخونم، خداروشکر با شوهرم و پدر مادرش خیلی خوبم فقط یک خورده این جاریم اذیت میکنه 

خواهر شوهرامم بدنیستن فقط اخلاقشون تند و رکه گاهی باعث اذیت میشه، ولی بیخیالشونم اوناهم همینطور

ولی درظاهر احترام همو داریم