2777
2789

نمیدونم یه چیزی  ک هرجا برم پیدا نمیشه ی حسی ک ناب بود 

اونو تو وجود مردی پیدا نمیکنم 

نگاهشو 

رفتارشو 

حسشو 

انگار دیگران از دور میبینن حسمو 

مثلا اونا مرگ فیزیکی رو میبینن 

اما من روحم درگبرشه

حتی ناخوداگاهمم تو خواب نشونم میده 

چقد نمک میزنن به زخم آدم  

که دلیل مرگش چی بود 

مثلا بگم چرا رفت زنده میشع یا آروم میشم 

چ فرقی داره 

اون نیست چقدر این سوالا آدمو آزار میده 

انگار درکم نمیکنن 

فراموشی راحت نیس 

جز نوشتن و خالی شدن چاره ندارم 

انتظار ندارم درکم کنن 

اما انگار قلبم ترک خورده حس میکنم 

صدا ترک خوردنشو موقع نفس کشیدن بیشترحس میکنم 

دیگ چندتا غم مونده تا حس کنم 

چرا نیمه شب با گریه و تپش از خواب میپرم 

بعضی ادمها هستن 

جوری قلبتو لمس میکنن 

ک هربار فکر میکنی عاشق تر میشی من ازش یه قدیسه نمیسازم 

از حسی ک بهم داد

نمیدونم چیکارکنم کجا برم 

شاید خودشم بود انقدر حسمو درک نمیکرد 

احتیاج دارم به یه آغوش  از جنس اون حس اون 

تا درونم آرام شه 

سخت تنهایی عزاداری کنی 

و دیگران خسته شن از حرفای تکراری 

آره من بعد اون هیچ جمله ای دیگ بلد نیستم 

نیمه ای از قلبم با اونه انگار 

ک قلبمو ناقص کرده مثل یه پازل 

کاش بیاد و کاملش کنه 

💔

منتظر لحظه مرگمم 

آره میام در آغوش میکشمت

تو چشم به راهم نمون 

نمیخوام به دردم دچار شی 

شایدم خدا هم عاشقت بود 

و تورو ازم گرفت

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

بیااااا از دور بغلممممم 🫂🫂🫂

مگه نگفتم من از حرفات خسته نمیشم؟🥺🤌🏻

و اینکه ببخشید من تو همه تاپیکات هستم 🥲من سه چار نفر اینجا میشناسم که هر وقت میام نی نی سایت اکانتشونو چک میکنم ببینم حال و احوالشون چطوره .تو هم یکی از اونایی 💞

عزیزم منم خسته نمیشم از شنیدن حرفات 

تا صبحم کنارم ازش بگی 

گریه کنی 

دلتنگی کنی 

میشینم فقط گوش میدم 

فدای دل شکستت 

فدای حسه غریبت 

فدای تنهاییت بشم

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیااااا از دور بغلممممم 🫂🫂🫂مگه نگفتم من از حرفات خسته نمیشم؟🥺🤌🏻و اینکه ببخشید من تو همه تاپیکا ...

مرسی که هستی  منم تورو خیلی اذیت کردم خیلی حالم بدهه بخدا

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

عزیزم منم خسته نمیشم از شنیدن حرفات تا صبحم کنارم ازش بگی گریه کنی دلتنگی کنی میشینم فقط گوش میدم فد ...

نمیدونم چ حکمتی بود خیلی روزام سخت میگذره  موندم با کلی سوال معما حرف ک بهم نگفته 

مرسی که هستی منم تورو خیلی اذیت کردم خیلی حالم بدهه بخدا

اذیتم کردی؟؟؟؟دیگه این حرفو نزن ...به خدا امروز برات دلم کباب بود .دولیتر اشک ریختم نمیدونم چطوریه و چرا ..ولی انگار درد خودمه اینکه تو ناراحتی ❤️

اذیتم کردی؟؟؟؟دیگه این حرفو نزن ...به خدا امروز برات دلم کباب بود .دولیتر اشک ریختم نمیدونم چطوریه و ...

خودمم برا حال خودم ناراحتم

برا سرنوشت تلخ برا قصه این عاشق شدنم تو همه داستانام تو بودی 

همش برات تعریف میکردم  

اما این مرد هیجوره از ذهنم نمیره

خودمم برا حال خودم ناراحتمبرا سرنوشت تلخ برا قصه این عاشق شدنم تو همه داستانام تو بودی همش برات تعری ...

میفهممت...کامل درک میکنم بخدا .به خودت زمان بده .من شنیدم ماها با بعضیا تو زندگیایه قبلیمونم بودیم یا تو زندگیایه بعدیمون هستیم .من مطمئنم شما دوتا تویه دنیای دیگه مال همین .کاش خدا اجازه میداد همین دنیا هم با هم باشین ولی کی از سرنوشت خبر داره :)

میفهممت...کامل درک میکنم بخدا .به خودت زمان بده .من شنیدم ماها با بعضیا تو زندگیایه قبلیمونم بودیم ی ...

بیام ی چیز تو خصوصیت بگم

میفهممت...کامل درک میکنم بخدا .به خودت زمان بده .من شنیدم ماها با بعضیا تو زندگیایه قبلیمونم بودیم ی ...

یعنی تو زندگیش بودم عشقمون عجیب بود همچین مردی ندیدم انقدپاک باشه بی هیچ هوس