2777
2789
درسته اما اون موقع مردم دین داشتند و نشانه ها محقق نشده بود یعنی الان که خیلی از نشانه ها محقق شده ه ...

الان چه برداشتی کنم؟ یه زمانی میلیون‌ها انسان از آفریقا به عنوان برده فروخته می‌شدند. کلی زن و دختر زنده به گور می‌شدند کشته می‌شدند. نزدیک به ۱۰۰ میلیون نفر سرخ پوست نسل کشی شدند.طاعون توی اروپا ۲۵ میلیون کشته داد.  توی جنگ جهانی طبق آمار نزدیک به ۷۰ میلیون نفر توی اروپا و آسیا کشته شدن کلی آدم آواره شدن نقص عضو شدن. توی ایران آدم از جنگ‌های مختلف از تجاوزات کشته شدن. بعد الان چون توی چند دهه اخیر مردم دنیا کمتر به دین اهمیت میدن ولنگاری و فحشا بیشتر شده امام زمان باید بیاد؟ واسه اون چیزا نیومد واسه این چیزا بیاد؟ هعی ولش

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این که مردم همه ی دنیا الان دارن کیف میکنن و تا 1000 سال دیگه نمیاد

چرا عزیزم 

بعد از جنایت های اسراییل مردم دنیا  آگاه شدن و مطمئن شدن دنیا به چه روزی افتاده 

نه تجمعات ۱۰۰ نفری 

همین چند روز پیش دو میلیون نفر در ایتالیا جمع شدن و اعتراض کردن 

اینا اگه آگاه شدن نیست ، چیه ؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

چرا عزیزم بعد از جنایت های اسراییل مردم دنیا آگاه شدن و مطمئن شدن دنیا به چه روزی افتاده نه تجمعات ...

امام زمان فقط واسه فلسطینی‌ها میاد؟ یعنی می‌خوام بگم قرن‌هاست که ایران و سایر نقاط جهان دارند بلا و مصیبت و مرگ و بیماری می‌بینند ظلم می‌بینند اما همین که توی چند دهه اخیر فلسطین تحت فشار قرار گرفت از سوی اسرائیل میگین امام زمان دیگه نزدیکه ظهورش؟ 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

امام زمان فقط واسه فلسطینی‌ها میاد؟ یعنی می‌خوام بگم قرن‌هاست که ایران و سایر نقاط جهان دارند بلا و ...

خب قبلا اطلاعات اینقدر در دسترس نبود 

الان حتی کمتر ایرانی می‌دونه ۱۰ میلیون از ما رو با قحطی مصنوعی قتل عام کردن 

ولی قتل عام ۷۰ هزار فلسطینی رو همه ی دنیا دیدن 

بحث سر تعداد کشته ها نیست 

بحث سر اینه که تمام مردم به این نتیجه برسن که نیاز به عدالت دارن و این از مردم عادی برنمیاد

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

چرا عزیزم بعد از جنایت های اسراییل مردم دنیا آگاه شدن و مطمئن شدن دنیا به چه روزی افتاده نه تجمعات ...

درسته این نکته ای که شما میگین اتفاقا شعر امام زمان هم پارسال خوندن همه ی دنیا فکر کنم 

نه اینطوری نیست کلی سخن امام و ائمه بوده که به وقوع پیوسته

میگم قرن های گذشته اوضاع خیط تر بوده و اینکه اعتقادات مذهبی هم بیشتر بوده ولی خبری نشد ولی الان تا مسئله فلسطین شد میگین میاد؟ پس امام زمان هم مال همون فلسطینیا

2790
2778
2791
2779
2792