2777
2789

ساعت نزدیک ۱۲ بود انقد چیزی به زمین کوبید انقد مبل بود چی بود جابجا کرد که سردرد گرفتم خوابمم پرید تا الان بیدارم . شبای دیگم از صدای پاش😑 بهش گفتم گف باشه باز امشب اینجوری کرد 😑 چیکار کنم ؟ صبح برم بگم . اگه تکرار کرد . منم بعدش توپ بردارم انقد به سقف بکوبم که از خواب بپره . فک کنم حالش جا بیاد . هرچند میترسم بیاد غربت بازی

نه نروفدات صبورباش

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبور باش عزیژم

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بعضیا رو خدا اشتباهی آدم آفریده بخدا خر هستن ما به بالایی تذکر هم دادیم ولی هرروز دائم داره میکوبه به سقف خیلی بیشعورن

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

خدا نگذره از همسایه بد

امشب هم جایی مهمونی بودم  مامور اومد همسایه شون رو که مواد فروش بود بردن،انقدر تو کوچه داد زد وسر وصدا کرد بعد مامانش گریه وزاری 

منم فوبیای سروصدا دارم ،فشارم رفت بالا،بدنم مثل بید میلرزید هنوزم پاهام بی حسه

حالا مبل یه چیزی ولی صدای پا رو چه کنه؟؟؟؟راه نره تو خونش؟؟؟

وآیی راست میگی راه رفتن دست طرف نیس که بعضی خونه ها انگار با تف ساخته شده به جای دیوارم کاغذ استفاده کردن انگار🤣🤣من خودم عادت دارم با پاشنه پا راه میرم صدا میده ولی خب خداروشکر خونمون آپارتمانی نیس😅😂🤦‍♀️

وآیی راست میگی راه رفتن دست طرف نیس که بعضی خونه ها انگار با تف ساخته شده به جای دیوارم کاغذ استفاده ...

همسایه قبلی ۶ نفر بودن یکبار ازین صداها نبود . آپارتمان نشینی باید فرهنگشو داشته باشه طرف